Розбита дорога, повінь та дерево з гострим сучком

Розбита дорога, повінь та дерево з гострим сучком
  • Козятин у фото. Періодично ми об’їжджаємо наше місто, а іноді й сусідні громади в пошуках цікавих фото.
  • Цього разу під приціл наших камер потрапили осика у Пляхівському лісі, земельна ділянка, де раніше люди садили городину, а тепер поросла бур’янами, та дорога на кладовище у
  • селище Залізничне

 Перше фото ми зробили недалеко від Іванковецького польового ставу. Тут причиною жахливої ділянки дороги стала децентралізація. Коли була Козятинська районна рада, на цій дорозі кожного року перед жнивами робили поточний чи косметичний ремонт. До теперішнього райавтодору далеко, то й стала дорога з Козятина на Білопілля ніби нічия.

.Недалеко від нашого залізничного училища є земельна ділянка, на якій люди роками вирощували городину. Три роки тому влада міста рішенням сесії вирішила вироблену землю віддати в оренду, а городників повідомили: врожай зберіть і більше не садіть. Хто здогадувався, чим воно все завершиться — продовжували там тримати городи і вирощувати овочі. А для кого слово «не можна» — закон, городи покинули і зараз на них ростуть високі бур’яни. У народі це називається — сам не гам і комусь не дам.

Відео дня

Любимо ми у сонячну погоду проїхатись лісовою дорогою. Недалеко від каплички, що на Залізничному, помітили осику, що впала. При падінні у неї відламались гілки, а одна, до того ж гостра, була на рівні грудної клітки дорослої людини. Повідомили про небезпеку лісничого і вони розчистили лісову дорогу.

Це фото ми зробили в містечку Залізничне. Вже років зо два місцеві мешканці скаржаться на незадовільну дорогу до кладовища. Казали: Героя несуть побратими на плечах, а труна з його тілом через ями вертиться у різні боки. Трохи місцеві підприємці, трохи мешканці вулиці дорогу майже вирівняли. Можливо, вона ще не ідеальна, але у порівнянні з тим, що було, то на багато краще.

На вулиці Склярова черговий прорив водогону. Водолровідники залатали пробоїну швидко. Для козятинчан така процедура — звичне явище. Водогін своє віджив, але прокласти новий у нас на сьогоднішній день нікому і нічим.

Ні для кого не секрет, що після дощів наше місто перетворюється на Венецію. От і після останньої грози наші вулиці наповнились водою. Причини відомі і ми їх не будемо перераховувати. Водовідвідні канали прочистять і вода, якось з часом зійде. Куди гірше на околицях міста, де немає дренажної системи, як, наприклад, на вулиці Степана Бандери. Там за кожною автівкою горнеться колесами потік бруду у подвір’я жителів вулиці. 

  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up