Змагання: на «Джурі» переміг козятинський «Корд»

Змагання: на «Джурі» переміг козятинський «Корд»
  • В селі Сутиски Тиврівського району з 16 по 19 травня 2019 року проходив обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). (За інформацією Спортивної Козятинщини)

У грі взяли участь 33 рої з 22 районів, 5 міст та 6 об'єднаних територіальних громад
Гру «Сокіл» («Джура») присвячено українській героїчній постаті – Івану Богуну. У перший день Гри було проведено виховну гутірку, під час якої джурів ознайомлено з історичними дослідженнями Олександра Коваля під назвою «Стежками Івана Богуна», представлено виступи з бойового мистецтва школи Козацького гарту ім. Д.Нечая та фаєр–шоу.


Обов’язкова програма складалася з 9 основних видів та конкурсів («Впоряд», «Ватра», «Добре діло», «Бівак», «Рятівник», «Стрільба», «Смуга перешкод», «Відун», «Перетягування линви»). Учасники заходу брали участь у майстер-класах, які проводили Національна гвардія України, громадська організація «Українське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області».
У загальному заліку переможцями стали:

Відео дня
  • І місце ̶ рій «Корд» (Козятинський районр);
  • ІІ місце – рій «Нащадки козаків» (м.Хмільник);
  • ІІІ місце – рій «Соколи» (Калинівська ОТГ).

Цього року саме команда Козятинського району буде представляти Вінниччину на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

Нагадаємо:

На «Джурі» перемогла школа-ліцей
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:04 Понад сотня бойових зіткнень та 13 збитих Shahed: Україна відбиває атаки окупантів 10:01 Сьогодні — Велика субота: традиції, прикмети та що не можна робити 09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up