На «Джурі» перемогла школа-ліцей

На «Джурі» перемогла школа-ліцей
Вікторина з історії

Школярі міста взяли участь у змаганнях «Джура».

Конкурс проходив у кілька етапів. Перший — стройова підготовка. Наступний — «Ватра», де кожна команда-рій підготувала виступ на тему «Іван Богун — герой національно-визвольної війни». Потім — змагання з медицини «Рятівник», смуга перешкод і «Відун» — вікторина, під час якої учасники продемонстрували свої знання з історії України. Завершились змагання перетягуванням линви.

Перетягування линви

Відео дня

Світлана Лєбєдєва, учасниця команди «Гайдамаки» (школа № 1) каже, що для них найважчим був конкурс «Смуга перешкод». Під час їхнього виступу почався дощ, що неабияк ускладнило завдання.

— Було болото і дуже слизько, — розповідає Світлана. — Іншим командам було легше. Що підніматись по твердій землі, а що по слизькій. Думаю, журі це мають врахувати. Зате на медицині ми посіли перше місце. Я цим дуже пишаюся. Тому що ми дуже довго готувалися.

За результатами підрахунку балів перемогла команда школи-ліцею. На другому місці — школа № 2, на третьому — учні школи № 1.

Олена Удвуд

Читайте ще:

Перемоги: з Міжнародного конкурсу "Джерело талантів - 2019" самгородоцькі вихованці привезли перші місця і гран-прі
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up