Жінка сантехнік, альтанка на Залізничному та хто ламає торгові ряди на ринку

Жінка сантехнік, альтанка на Залізничному та хто ламає торгові ряди на ринку
  • Козятин у фото. Періодично ми об’їжджаємо наше місто і його околиці в пошуках цікавих фото.
  • Цього разу під приціл камер потрапили зрізані дерева біля криниці сільського кладовища, перевернутий туалет та поламані торгові ряди на центральному ринку

Перше фото ми зробили у суботу, 10 лютого, на центральному ринку. В цей день там  була виставка тварин та птиці. Коли птаховоди та тваринники роз’їхались своїми маршрутами, до нас підійшла працівник ринку і поскаржилась, що на території ринку час від часу молодь відпочиває і, хильнувши оковитої, бешкетують.

— Подивіться, що там зробили: прилавки побили і вивалили стіни, — каже працівниця ринку. — Пішли побачите.

Відео дня

Коли представник преси зробив фото руїн ринку, до нього і до працівниці ринку звернулася ще одна працівниця ринку. 

— Яке ви маєте право заборонний об’єкт фотографувати?, — запитала журналіста. 

— Для чого ти його ведеш, щоб він фотографував? Ти теж на горіхи отримаєш, — це вже до працівниці ринку.

— Якщо ці фотографії з’являться в газеті чи в соцмережах, я на суд подам, — пригрозила журналісту.

— То ваше право, — відповів журналіст і на тому розійшлися.

На перехресті вулиць Пилипа Орлика та Незалежності чоловік переходив «зебру» по воді. Такий перехід у нашому місті не один. В морозну погоду на перехрестях ми ковзаємося, а у відлигу чи після дощу на таких переходах жителі міста перевіряють якість свого взуття.

Коли зайшла у нас мова про калюжі, то біля воріт пенсійного фонду ми спостерігали таку картину.  З двох боків стоять автівки. Хоче чи не хоче пенсіонер мусить ступати у воду. Інакше ніяк, перестрибнути калюжу — вже роки не ті.

Вже майже три роки, як суттево підвищили штрафи за паління сухої трави та залишків рослинності. Щоб не нарватися на неприємності, куди тільки не виносять люди домашній непотріб і гілля від обрізки дерев. У селищі Залізничне таким місцем збору став, як його в народі називають, «пляхівський» ліс. Навіть хтось вже пробував те гілля підпалити та дякуючи погоді розвести в лісі багаття не вдалося.

Працівники лісового господарства про ту купу хмизу знають і проводять заходи, щоб з лісу те гілля забрали.

Є у «пляхівському» лісі добротна альтанка.

А поруч з альтанкою викидають сміття. Сміттєвих баків на Залізничному може десь і не вистачає, але в районі лісу їх достатньо. Комусь просто не хочеться пройти зайвих 50-100 метрів

Через дорогу від сільського кладовища є криниця, де набирали воду і в літню спеку люди більш солідного віку ховалися в тіньок. Того острівця краси біля криниці вже немає. Добре, що криницю залишили.

В селі Козятині ми помітили перекинутий на бік туалет. Судячи зі стану конструкції, поставили його у вертикальне положення не дуже давно. Чому перекинули — невідомо. Можливо тому, що хтось сам на той момент був на четвереньках. Звичайно це жарт, але в кожному жарті таки доля правди є.

Останнє фото ми зробили на ринку вулиці Василя Земляка.Там забилася каналізація і не байдужі люди пробували пробити її за допомогою шухлевої лопати.

.     

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up