Запхали до мішка цуценят і викинули в посадці

Запхали до мішка цуценят і викинули в посадці
  • Вкотре ми пишемо про те, що деякі козятинчани, які тримають домашніх улюбленців, безвідповідально та жорстоко ставляться до тварин.

  • Чергових покинутих чотирилапих виявили волонтери нашого міста на посьолку, неподалік від вулиці Івана Франка.

— Будемо вас просити, щоб ви розмістили фото цих діток і звернулися до людей із проханням, щоб їх порозбирали, можливо вас почують, — написала нам зоозахисниця Людмила Іллієвич-Швець.

Попередні горе-господарі запхали цуценят у мішок і залишили у лісосмузі під залізницею. Це троє дівчаток та один хлопчик. Лише уявіть, що пережили маленькі хвостики, поки сиділи в темному мішку. 

Відео дня

— Вчасна стерилізація могла б запобігти цьому всьому, але люди безвідповідальні, дають можливість народжувати своїм песикам, які є в подвір’ї, і зрозуміло, що кінця цьому не буде, — продовжує Людмила. — Це до наступної вагітності, а потім знову таким самим чином цуценят позбудуться. Стерилізація не так дорого коштує. Принаймні дешевше, ніж та їхня випивка і забаганки, на які вони собі не шкодують. У будь-якому випадку лікар завжди піде на допомогу, якщо це край і людина не має фінансової можливості. Я впевнена, що завжди можна звернутися і навіть по собівартості лікар зробить операцію і собачка в майбутньому вже не буде приводити діточок.

Волонтери, які знайшли тваринок, забрали їх із лісосмуги. Але приміщення для перетримки немає, тому поки що гавкотуни перебувають у не зовсім безпечному місці — поряд траса та залізничні колії. Тож крихіткам потрібно терміново знайти люблячих господарів, які їх прихистять і подарують тепло та ласку.

Можливо ви чи ваша дитина давно мріяли про песика. Це ваш шанс завести найвірнішого друга, який завжди буде поруч із вами. Телефонуйте за номером (063) 784-17-02. Цуценят віддадуть безкоштовно, але лише у добрі руки. У подальшому волонтери обіцяють допомогти зі стерилізацією, коли за віком тварини можна буде провести операцію.

 

Читайте також:

Прихистіть маленьких пухнастиків

«Я за неї переживаю, серце болить»

«Кожному потрібна любляча, відповідальна родина»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Надія Кучер

    Які нелюди в душах не залишилося нічого святого,а це ж божі тварини.
  • Альона Цьох

    Мою Бубочку теж викинули,і двох діток.В лісі.Тепер вона радість для всіх.
  • Галя Моисеенко

    Як війна оголила Душі …
    Все  та кожного видно, як на долоні💛💙💛
  • Ivan Volodumurovich

    І знову брєдятина від 300баб.  Як я писав вище , це виводок  синантропного  паразита. Напевно сучка, яка їх наплодила здохла під колесами, чи просто здохла. А 300баби як завжди придумали історію про викинутих. От цікаво, чому жодного разу я чи інша людина не знаходить " викинутих"? Чому їх у мішках/пакетах , десь у темному лісі, напостій знаходять 300баби? Можливо вони знають бродломісця? Але нажаль ні, це вони самі пакують  виводок синантропних паразитів , та придумують історію. Але як ми бачимо, з історією чи ні, синантропні паразити, нікому нах.... непотрібні.

    Алексей Костюк reply Ivan Volodumurovich

    От мені цікаво - чого ти ховаєш свій профіль на фейсбук.

keyboard_arrow_up