«Я за неї переживаю, серце болить»

«Я за неї переживаю, серце болить»
  • До журналістів нашої газети звернулися козятинські зоозахисники.
  • Просять допомогти розшукати маленьке блакитнооке кошеня

— Будь ласка, напишіть стосовно цієї маленької киці, — каже Людмила Іллієвич-Швець, волонтерка. — Ми вже робили дописи про неї в соцмережах, але поки що тиша. Можливо, за допомогою газети щось з’ясується і буде результат.

Чотирилапа крихітка жила вдома у Оксани. Вона має проблеми зі здоров’ям. Жінка лікувала кицю, піклувалася про неї. Оксана мешкає у приватному будинку, тож зрозуміло, що крихітка частенько виходила на подвір’я і гуляла під хатою. Та одного дня кошеня десь зникло.

«В мене немає слів. Я за неї переживаю, серце болить», — написала Оксана у повідомленні Людмилі.

Відео дня

— Киця зникла ще 3 жовтня, — продовжує Людмила Іллієвич-Швець. — Спочатку думали, що кошеня десь відбігло від хати і повернеться, але його немає по цей день, а сьогодні вже 16-те. Це сталося у селі Козятин, на вулиці Центральній. Господарі очікують на її повернення, можливо навіть за винагороду. Тому що дуже багато душі вклали у своє кошеня. Вони її лікували і сподівалися на те, що все буде добре. А сталося так, як сталося.

Якщо ви десь бачили це кошеня, чи, можливо, воно прибилося до вашої домівки, зв’яжіться, будь ласка, із власницею Оксаною за номером (093) 917-70-57.

 

Читайте також:

«Кожному потрібна любляча, відповідальна родина»

Викинули за контейнер і пішли

Маму, кажуть, вивезли, а кошенят залишили в будівлі колишнього хлібзаводу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up