Захоплення українських кораблів: відео нападу та переговорів командування РФ

Захоплення українських кораблів: відео нападу та переговорів командування РФ

Збройні Сили України оприлюднили радіоперехоплення розмов російських військових моряків під час переслідування та захоплення українських суден.
 

Дивіться також повне відео захоплення українського корабля.

«Радіоперехоплення, як фактологічний доказ цілеспрямованої агресивної ескалації ситуації у Чорному та Азовському морях відповідно до вказівок військового та військово-політичного керівництва Російської Федерації», - повідомляють ЗСУ.

У розмовах зазначається, що один із російських кораблів під час захоплення плавзасобу ВМС України навмисно відкрив вогонь на ураження. Водночас під час діалогу один із російських офіцерів наголошує, що “операція” перебуває на контролі у Москві.

Відео дня

«Замість тисяч коментарів "експертів", краще за все ілюструє ситуацію це радіоперехоплення...», - пише вінничанин Олександр Кутовий на ФБ.

Дивіться ролик «Переговори російського командування з екіпажами прикордонних кораблів РФ. 25 11 2018»

Нагадаємо, у МЗС України заявили про збройний напад та захоплення українських військових катерів “Бердянськ”, “Нікополь” та буксира “Яни Капу”.

Дивіться відео захоплення українського корабля:

У ніч з 25 на 26 листопада екстрено скликали засідання РНБО, на якому у зв’язку з ескалацією в Азовському морі було запропоновано ввести воєнний стан на два місяці

Сьогодні, 26 листопада, після 16:00 ВР розгляне рішення про запровадження воєнного стану на позачерговому засіданні.

Ольга Бобрусь
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up