«За вивіз сміття сплатив на цілий рік, коли його так вивозять, то відмовлюся від послуги»

«За вивіз сміття сплатив на цілий рік, коли його так вивозять, то відмовлюся від послуги»
  • На гарячу лінію газети «RIA-Козятин» звернувся мешканець вулиці Червоної Калини.
  • Він повідомив, що у середу, 28 червня, працівники «Чистого міста» не забрали сміття біля будинку за №9. 

— Я читач вашої газети, звати мене Анатолій. От тільки що вулицею Червоної Калини проїхав сміттєвоз і частину пакетів зі сміттям комунальники забрали, а частину залишили на дорозі. Чим їм те сміття не сподобалось? Нехай людям пояснять, чому вони не забрали його. Ми виставляємо сміття з п’яти хат. Комунальник мішок підняв,  він йому чимось не сподобався і він його залишив. Я прошу вас, щоб ви приїхали, сфотографували і запитали у мерії, де наші сміттєві баки. Якщо ситуація не зміниться, то у нас не залишиться іншого виходу,  як принести мішки з незабраним сміттям до дверей мерії, — сказав пан Анатолій під час телефонної розмови. — Якщо з вивозом сміття не буде змін на краще, я не буду платити за так званий вивіз сміття.   

З паном Анатолієм ми зустрілися в другій половині дня, коли поверталися з Іванковець. На питання, де ті мішки зі сміттям, чоловік відповів: «Сусіди забрали і я забрав, щоб собаки не роздирали». 

Відео дня

Наступного дня про ситуацію на вулиці Червоної Калини ми повідомили керуючу справами виконкому Аліну Тимощук. Вона в свою чергу повідомила про це міського голову. Це була випадкова розмова під час живого коридору за загиблим воїном, але міський голова відповіла: «Навіщо вони зносять мішки в одну купу, коли у договорі чітко прописано, що працівники «Чистого міста» забирають сміття в приватному секторі біля воріт домоволодіння».

Якби така розмова була не в день жалоби, а в якійсь іншій ситуації, можна було пояснити міському голові, що мешканці Червоної Калини зносять сміття в одну купу щоб полегшити роботу комунальної служби.

Адже декілька домоволодінь знаходяться, як кажуть люди, в городах. Сміття виносять до дороги, тому що комунальна техніка заїжджати в тупик не має бажання.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач98

    Нашій "мерші" як поганому "танцьору" завжди щось заважає
  • Дима Черный

    Там все договорено))

    Не заключиш договір - штраф.

    І пофіг шо ти сміття в баки виносиш чи вивозиш.

keyboard_arrow_up