Ялинки не буде: козятинчани проголосували «проти» прикрашення головної новорічної красуні

Ялинки не буде: козятинчани проголосували «проти» прикрашення головної новорічної красуні
  • До Нового року залишились лічені дні. Тиждень тому Козятинська міська рада опублікувала опитування — прикрашати новорічну ялинку на центральній площі чи ні.
  • Вже готові результати — більшість містян проголосували «проти»
  • Розповідаємо про підготовку до цьогорічного святкування Різдвяно-новорічного циклу у Козятинській міській територіальній громаді

У рамках незмінної підготовки до цьогорічних заходів постало питання встановлення (чи у випадку Козятина, який має живу зелену красуню, що росте на центральній площі міста, просто прикрашення) новорічної ялинки. У різних містах України до цього питання поставилися по-різному. Козятинським міська рада теж має декілька варіантів новорічного декору центру міста.

Аби зробити правильний вибір і при винесенні остаточного рішення врахувати різні думки громадян міста, минулого тижня на офіційній фейсбук-сторінці Козятинської міської ради провели рейтингове обговорення питання «Чи потрібно цьогоріч прикрашати головну новорічну ялинку Козятина

Вчора опитування закрилося із такими результатами. Більшість проголосувала «проти»

Відео дня
  • варіант «так» обрали 27% респондентів (443 голосів),
  • «ні» відповіли майже втричі більше: 73% (1167 голосів).

— Таким чином, спільним рішенням громадськості Козятина та організаційного комітету з підготовки заходів Різдвяно-новорічного циклу у Козятинській громаді вирішено цьогоріч не прикрашати новорічне дерево. Однак, відчути дивовижність зимових свят зможуть усі козятинці. Адже натомість святково декорованій ялинці у центрі міста встановлять яскравий Різдвяний вертеп, а також незвичну патріотично-Різдвяну інсталяцію. Роботи по монтуванню означених прикрас центральної площі Козятина розпочалися вже сьогодні , — пишуть на сторінці  Козятинська міська ТГ.

Окрім того, у фойє міського будинку культури встановлять дві фотозони «Домашній затишок» та «Північна казка», біля яких світлини на пам’ять про початок нового 2023 року, що неодмінно принесе Перемогу зможуть зробити усі охочі.

Додамо, на нашому сайті ми також робили опитування «Чи потрібно цьогоріч прикрашати головну новорічну ялинку Козятина?». Всього проголосувало понад 100 читачів. Результати — 50,85 % «за», 44, 07% — «проти».

 

Читайте також:

Скільки коштують новорічні прикраси у Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (19)
  • Надежда Якимова

    СерСереж ,там не буде витрат,ялинка росте ,все решта в коморі,прапорці України дай клич ,тобі з шкіл дадуть сотнями От і все.А якщо так ,то тоді жодного хороводу її з її сектантамм ізувірами в кінотеатрі ,хай веде їх до себе додому
  • Читач86

    В інших містах ялинка на часі, тільки в Козятині всі дуже правильні. Можна було б і прикрасити (без гірлянд), а то виходить, що кацапи забрали у нас свято.
  • Arsen Anisimov

    А де опитування, «чи вважаєте шо Танюша довбойоб»?

    Чи в неї тільки собаки з галстуками?
  • Ксюшка Коляда

    Як інсталяцію ставити то можна, а ялинку просто прикрасити то ні дітям !!! Це просто п.....ц 😡😡😡 Де розумне рішення!!!!

    Геннадий Ткачук reply Ксюшка Коляда

    Елена Прус в церкві і хрестять і відспівують.

    Елена Прус reply Ксюшка Коляда

    І я про те.

    Ксюшка Коляда reply Ксюшка Коляда

    Елена Прус ок ,а чому не поставити штучну ялинку біля цесісу як було якогось року ?

    Елена Прус reply Ксюшка Коляда

    Ксюшка Коляда  Ялинку прикрасити можна.  Вона знаходиться на місці де ховають наших хлопців, Героїв. Тому там вона трішки не "умісна". А в іншому місці чому ні?

keyboard_arrow_up