«Якщо не зробити операцію, він назавжди може залишитися з нерухомою половиною обличчя»

«Якщо не зробити операцію, він назавжди може залишитися з нерухомою половиною обличчя»
Таким Максим був ще декілька днів тому. Зараз у хлопця два переломи зі зміщенням у правій частині обличчя
  • Максим Терещенко — третьокурсник Козятинського училища. Хлопець навчається за спеціальністю «кухар-кондитер-офіціант».
  • Йому потрібна наша з вами допомога. Юнак потребує дороговартісної операції — у нього два переломи зі зміщенням правої частини обличчя.
  • Все тому, що Максима побили

Цей інцидент стався декілька днів тому у селищі, звідки хлопець родом.

— Вони з подругою йшли додому, — розповідає Анастасія, одногрупниця Максима. — На лавці відпочивали хлопці, трохи молодші, їм десь по 12-13 років. Один із цих хлопців почав сперечатися з Максимом. Але нічого не сталося, ніхто не ліз битися. Максим пішов собі додому. Ввечері цей хлопець прийшов до Максима разом зі своїм старшим братом з’ясовувати стосунки. Цей старший брат спортсмен, займається армреслінгом. Він вирубив Максима з одного удару. При чому Максим сам не зрозумів, як це сталося. Коли прийшов до тями, лежав на землі.

Це був всього лиш один удар, але дуже міцний. Це страшно навіть уявити, але у Максима одна з кісток на обличчі стирчала з очної ямки. Хлопець звернувся за медичною допомогою. Томографія показала перелом латеральної стінки правої орбіти та перелом передньої та задньолатеральної стінок правої гайморової пазухи, усі зі зміщенням. Лікар, у якого консультувався Максим, сказав, що йому доведеться робити операцію.

Відео дня

— Йому потрібно буде поставити дві пластини, їх у нас не роблять, пластини треба замовляти з Німеччини, — продовжує Анастасія. — Якщо не зробити операцію, Максим може назавжди залишитися з абсолютно нерухомою половиною обличчя.

За попередніми підрахунками орієнтовна сума, яка потрібна буде для операції — 150 тисяч гривень. Для хлопця та його сім’ї ця цифра непідйомна. Друзі та одногрупники вирішили допомогти та організували збір. Вони написали в соцмережах, що Максиму необхідні кошти на лікування.

— За чотири години нам вдалося зібрати для Максима 5,5 тисяч гривень, — каже Анастасія.

Реквізити для допомоги: картка Монобанку 5375414129706965.

 

Читайте також:

«У друга дуже захворіла мама. Потрібні кошти на препарат для хіміотерапії»

«Мамуся поїхала на лікування в Німеччину. Допоможіть закрити збір»

На операцію Діані Цимбарович потрібно 55 тисяч гривень. Рідні просять допомоги

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ирина Дыгай

    🙏🙏🙏
  • Валя Тирон

    Дуже жаль хлопця треба щоб та скотина яка його вдарила оплатила операцію
  • Светлана Славута

    🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up