"Якби у нас було те, що є у Франківську – ми боролися б з усіма спортивними гігантами"

"Якби у нас було те, що є у Франківську – ми боролися б з усіма спортивними гігантами"
  • На початку цього тижня в Івано-Франківську проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006 р.н. Стартував він на легкоатлетичній арені спорткомплексу ім. Анатолія Гемби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Спортивний комплекс ім. Гемби є другим в Україні за масштабами. Він включає в себе: легкоатлетичний стадіон, 5 спортивних залів, які відповідають вимогам для проведення Всеукраїнських змагань, 25-метровий плавальний басейн, легкоатлетичний манеж, тренажерний зал, зал для настільного тенісу, де проводяться змагання Міжнародного рівня, зал, пристосований для спортсменів з вадами опорно-рухового апарату, стадіон з футбольним полем, легкоатлетичні бігові доріжки з гумово-бітумним покриттям, легкоатлетичний манеж, спортивні зали для заняття футболом, волейболом, баскетболом, боксом, боротьбою, важкою атлетикою, фітнесом, великим та настільним тенісом, а також масажний кабінет та кабінет лікарського контролю.

У Чемпіонаті України взяли участь спортсмени тренера Козятинської ДЮСШ Володимира Галицького.

За словами тренера, козятинським легкоатлетам, які тільки мріють, що у них буде якась спортивна база, змагання в Івано-Франківську показали: якби в них були умови для тренувань як на базі університету нафти та газу, вони б на рівних змагалися з школами-гігантами легкої атлетики міст Львова Донецька чи Києва. 

Відео дня

– Ми виступили непогано, але маємо гірші від них результати, – каже тренер.

В секторі для стрибків у висоту, де змагалися 30 спортсменок з різних областей України Єлизавета Чорна подолала планку на висоті 160 см і зайняла третє місце. Її подруга по команді Уляна Лакійчук, встановивши на цих змаганнях свій особистий рекорд, також стрибнула на 160 см, але за кількістю спроб посіла 4-те місце. Дарії Переверзовій підкорилася півтора метрова висота і вона з результатом 150 см замкнула десятку кращих результатів чемпіонату.

Серед юнаків Олексій Лясковець зайняв 4-те місце з результатом 165 см.– розказав тренер у телефонній розмові, коли їхав у потязі з командою додому.

Паралельно у Львові проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. Козятинчанин Олександр Репало, який навчається у Львівському педагогічному університеті, в секторі для стрибків у висоту подолав планку на висоті 2.04. В підсумку це був його особистий рекорд і 3-й результат на змаганнях. Спортсмена з бронзовою нагородою привітали студенти і близькі друзі козятинчанина.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up