Як у школі № 9 відзначали День Святого Валентина

Як у школі № 9 відзначали День Святого Валентина

В п’ятницю, 12 січня, в Козятинському ЗНВК № 9 провели розважально-інтелектуальну гру «Батл від Святого Валентина». Учасниками святкового дійства стали учні 6 класу, вони утворили дds команди конкурсантів.

В день проведення Дня Святого Валентина ми поспілкувалися з організатором святкового заходу Ольгою Вікарчук. За її словами, день закоханих у школі — це в першу чергу жарти сміх, конкурси, які допомагають розвитку почуттєвої сфери дітей. Сприяють згуртуванню дитячого колективу, формують уявлення про естетичні норми спілкування між статями.

— Конкурси змагання — це дзвінкий сміх, жага до перемоги, а за одно виховна година. День Святого Валентина ми використовуємо, щоб запропонувати учням цікаві ідеї які можуть пригодитися в дорослому житті, — каже Ольга Вікарчук. —  Ми з учнями 6 класу провели гру 8 раундів різної тематики. Так як це свято Валентина, то в конкурсах взяли участь окремо команда дівчат і команда хлопців.

Відео дня

Перший раунд був математичний. За його підсумками перемогли дівчата хоча і хлопці показали відмінний результат.  Другий раунд — мистецької тематики і називався «Відгадай мелодію». Тут перемогла дружба, або іншими словами була нічия. Третій раунд — «Інтереси». Він виявився самим цікавим і найтривалішим. Дівчата відповідали, що їм відомо про чоловічі інтереси, а хлопці показували обізнаність у дівочих хобі. Відповіді дівочої команди журі сподобалось більше. В раунді «Здоров’я» також більш переконливими у відповідях були дівчата. Вони й перемогли в медичному раунді. П'ятий раунд «Кіно», за фрагментом відгадати назву фільму. Обидві команди назви кінострічок знають добре. І в цьому раунді перемогла учнівська дружба. Шостий раунд «Хімія» — команда хлопців скоротила відставання до одного балу. Сьомий раунд «Природознавство» — діти розкладали плоди та насіння до фото рослин, яким воно належить. В цьому раунді команди отримали по 5 балів за п’ятибальною системою, Суддям команда хлопців сподобалась більше, тож перемогу дали майбутнім чоловікам. Восьмий раунд «Декламування». Діти читали вірші на вільну тему. Тільки за збігом обставин всі конкурсанти прочитали вірші про кохання.

— Вісім раундів конкурсної програми пройшли дуже швидко і завершилась перемогою дівчат, — каже керівник 6 класу Ольга Вікарчук. — Відстали хлопці не на багато. Тож вони також без подарунків не залишились. Вони, як і дівчата, були нагороджені призами солодощів

Ми поцікавились у організатора-педагога чому захід повчальний і цікавий, а ви його проводите як кажуть в гордій одинокості. Виною всього є карантинні заходи?

— Це не загальношкільний шкільний захід, а тільки ініціатива одного класу.

— Ольга Валеріївна, що ви можете побажати козятинчанам на День Святого Валентина?

— Дітям хороших друзів, приємних сюрпризів, яскравих перемог на шкільному олімпі. Батькам — достатку в сім’ях, благополуччя в родинному колі та не бути учнями дистанційного навчання. Козятинчанам хочу побажати Святого Валентина на кожен день. За одно, користуючись випадком, хочу подякувати всім, хто в цей вечір вболівав за команди і завітав до нас на свято Дня Святого Валентина.

День Святого Валентина: що подарувати коханій чи коханому?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up