Як страйкують аграрії Вінниччини

Як страйкують аграрії Вінниччини

У трьох місцях у Вінницькій області 11 листопада о 9.30 аграрії перекрили автошляхи на знак протесту проти впровадження ринку землі в Україні.

Таким чином учасники акції виявили протест проти ухвалення законів, які, на думку ініціаторів акції призведуть до продажу землі іноземцям.

Відомо, що на Вінниччині рух перекрили на дорогах біля села Махнівка Козятинського району, у селищі Шпиків Тульчинського району та у Писарівці під Вінницею.

Відкрити проїзд обіцяли близько 11-ї години. Саме тоді має розпочатися погоджувальна рада у парламенті, де, власне, мають розглянути законопроект проти якого аграрії й вишли на протест.

Відео дня

У місцях перекриття доріг утворилися затори.

Фото з телеканалу «Прямий»

Читайте ще:

11 листопада у Махнівці перекриють дорогу. Чому?
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up