Як патріотична гра «Сокіл» («Джура») довела кордишівських школярів до переможних місць

Як патріотична гра «Сокіл» («Джура») довела кордишівських школярів до переможних місць

Третій рік поспіль впроваджується у життя Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). У кордишівській гімназії вона стала невід’ємною складовою національно-патріотичного виховання молод.

Рій «Єдність», що складається з учнів 3-5 класів, займає активну життєву позицію в усіх справах, організованих у закладі освіти.

Відомо, що у 2020-2021 навчальному році діти працювали над реалізацією проєкту «Моя рідна Україно, ми – твоя мала частина». Наймолодші школярі робили добрі і корисні справи, результатом яких стала перемога у Всеукраїнському заочному конкурсі звітів про роботу роїв гри «Сокіл»(«Джура») (Пише Вісник Козятинщини)

В нагороду за перемогу рій «Єдність» мав честь представляти Вінницьку область на Зборі активістів Всеукраїнської гри «Джура» – «Котигорошки – 2021», який проходив на території Центрального табору туристського активу учнів України (с.Осій Іршавського району Закарпатської області) з 17 по 25 серпня і в якому взяли участь рої з 13 областей України.

Відео дня

Школярі під керівництвом учителів захисту України Левицького Віктора Миколайовича та початкових класів Говорухіної Анни Максимівни, стали не лише активними учасниками Збору, а й переможцями в окремих видах змагань.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up