Як молодики з Києва хотіли захопити магазин у Козятині

Як молодики з Києва хотіли захопити магазин у Козятині
  • Спробу рейдерського захоплення магазину в Козятині вчора, 28 грудня, здійснила група молодиків із Київської області.
  • Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП Вінниччини, правоохоронці затримали дев’ятеро приїжджих осіб.  

Нагадаємо 

За словами тимчасово виконуючого обов'язків заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки  про те, що  група невідомих  осіб рейдерським шляхом намагається позбавити її права користування нерухомим майном, залякуючи її на очах у малолітньої дитини.

Відео дня

Зловмисники зайшли до магазину, поміняли замки на вхідних дверях та намагалися виштовхати жінку з приміщення.

— Поліцейські виїхали на місце події та припинили протиправні дії зазначених осіб.  У них вилучені  два пістолети на набої до них. Також на арешт майданчик вилучено автомобіль Porsche Cayenne, на якому частина з них прибула. За вказаними фактами відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією згідно ст.296 КК України (хуліганство). Наразі проводяться слідчі дії, встановлюються усі обставини правопорушення, —  повідомляють у поліції.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач1488

    Оп, куплені коментарі чєк 👇

    Читач60 reply Читач1488

    Ким куплені? Дурень. Начальник поліції не куплений? Дітьми прикривається. Вони разом піднімали дітей. І майно спільне.
  • Valentina Valentina

    Как можно захватить то, что ей не принадлежит? Вы провели бы журналистское расследование о том, что она хочет лишить его имущества. Ещё почти год назад она в квартире поменяла замки, в магазине, который ей не принадлежит, тоже поменяла замки и поставила бандюгов охранять круглосуточно. В полиции на это не реагировали, когда обращались за помощью, а тут прям ОМОН. Сам начальник полиции. Заголовок должен быть другой. Начальник Полиции, пользуясь служебным положением препятствует владельцу получить своё имущество. За какие заслуги или деньги такое покровительство?Магазин -это квартира, он просто хотел там жить, так как в квартиру не пускает. Ещё и ребёнка для картинки привели, нанеся ей психологическую травму.
  • Читач60

    Начальник полиции превысил свои полномочия. Он прекрасно знал, что магазин ей не принадлежит. Раздела не было имущества. Почти год назад  Ця жінка поменяла замки в квартире, поставила бандитов возле двери, в магазине поменяла замки и тоже поставила бандитов круглосуточно. Милиция не вмешивалась, когда обращались за помощью. А тут прям ОМОН вызвал. Делайте выводы, кто пострадавший. Стоило б провести служебное расследование о превышении служебных полномочий и за какие такие заслуги так отстаиваются интересы цієї жіночки. И кто посоветовал привести ребенка для картинки, недумая о нанесеним психологической травмы. В Казатин все знают, что из себе представляет ця жіночка.
  • Валерій Загребельний

    РЕЙДЕРИ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up