Маму, кажуть, вивезли, а кошенят залишили в будівлі колишнього хлібзаводу

Маму, кажуть, вивезли, а кошенят залишили в будівлі колишнього хлібзаводу
  • До редакції нашої газети звернулися за допомогою зоозахисники. Вони шукають сім’ї для чотирьох милих кошенят.
  • Разом із мамою маленькі муркотуни жили на території колишнього хлібзаводу, що біля відділення «Нової пошти».
  • Мама-киця привела потомство і вони всі разом були там майже два місяці

Щодня до чотирилапиків навідувалася козятинчанка. Вона приносила мамі-киці їжу, аби у неї не пропало молоко.

— Потім жіночка, яка годувала цю кицю, звернула увагу, що її немає, — розповідає волонтерка Людмила Іллієвич-Швець. — Один день немає, другий, третій так само. Стали шукати, куди вона могла подітися, але ніхто нічого не знає. Одні кажуть, що кицю вивезли. Але за руку нікого не схопили.

Киця зникла, а кошенята залишилися всередині закинутої будівлі. Зоозахисники стали думати над тим, як малечу звідти дістати. Треба було потрапити всередину приміщення. Знайшли людину, яка відчинила будівлю і волонтери змогли забрати кошенят.

Відео дня

— Ці кошенятка виховувалися тільки мамою, вони людей на очі не бачили, тому коли їх дістали з будівлі хлібзаводу вони були перелякані, — продовжує Людмила. — Їх забрали до мами Наталі, це наша волонтер, і зараз вони живуть у невеликій кліточці, тому що там вистачає собак на території. Вільно по подвір’ю ці кошенята пересуватися не можуть, тільки під наглядом. Бо ще й сусідка така, не дуже любить тварин, з її боку не раз уже погрози були, бо у неї кури й господарство. Перетримки у нас немає і це просто біда.

Людмила каже, спочатку кошенята дуже боялися і були дикі. Зараз вони вже звикли до людей. Муркотики гарненькі і грайливі. Серед них є як хлопчики, так і дівчатка. І їх терміново потрібно прилаштувати, поки не почався холод. 

— Будемо вдячні, якщо знайдеться людина для кожного з цих хвостиків, тому що вони цього варті, — підсумовує Людмила.

Якщо хочете забрати кошеня до себе, телефонуйте за номером (063) 784-17-02. Муркотиків віддадуть безкоштовно, але лише у добрі руки.

 

Читайте також:

Кошенята шукають домівки

Черниш і Соня зникли

Як можна назвати людину, яка вивезла до лісу маленьких собачат

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Геннадий Ткачук

    Цікаво от мені ,місцева ж влада читає ці пости про вуличних тварин і що не бачить,що треба цій громадській організації протягнути руку допомоги,щоб вони могли б надавати допомогу тваринкам …

keyboard_arrow_up