Вулицю Шевченка не ремонтують, бо шукають крайнього

Вулицю Шевченка не ремонтують, бо шукають крайнього

Про ремонт дороги  по вулиці Шевченка, який проводила адміністрація часів міського голови Олександра Гвелесіані, до 200-ліття письменника не заасфальтували.Нинішня влада не збирається ту дорогу доробляти.

Такий перебіг подій не влаштовує мешканців вулиць Шевченка, Коцюбинського, Маяковського, провулку Партизанський. Люди обурені. Вони неодноразово зверталися в міську раду. Крім обіцянок можновладців справа далі не йшла. Скривджена громада звернулася з письмовою заявою до міського голови Олександра Пузира. Там заяву взяли до відома, тільки чомусь забули поставити на ній вхідний номер. Коли мешканці перерахованих вулиць не дочекалися відповіді від очільника міста, звернулися знову. На цей раз стали вимагати, щоб заяву зареєстрували. От тільки зафіксували в заяві не день попереднього візиту, а день 13 серпня, коли прийшли із заявою вдруге. Станом на сьогодні відповіді з міської ради так і немає.

Міський голова тих часів Гвелесіані, прокоментував газеті, що задум дійсно був, зробити вулицю Шевченка повністю від вулиці Підгорбунського до вулиці Коцюбинського.

— Дорогу зробили туди, куди вистачило коштів, — каже він. — Ми могли заасфальтувати всю вулицю. Зробити дорогу, як модно говорити тепер, чорною до вулиці Коцюбинського. Але скільки вона простояла б? Сезон, два — не більше. Але мені не соромно за ту ділянку дороги, яку зробили. Вона стоятиме ще багато років.

Відео дня

Дійсно станом на сьогоднішній день ділянка дороги вулиці  Шевченка, що не ремонтувалася не є самою гіршою в місті. Тільки це заслуга самих мешканців вулиці, які вистиляють її самотужки. Додаткових грошей на ремонти доріг зараз дійсно немає. Їх можна було б знайти, якби влада менше святкувала на Різдвяно-Новорічні свята, Івана Купала, День Міста та витрачала на машини поліцейським. Єдине, що заклали на 18 рік — гредування по вулиці Шевченка. Іншими словами: за 54 тисячі дорожники повитягають з дороги каміння, яким мешканці вулиці закидали ями на дорозі.

Якщо у влади є розум, то ніякого грейдування на вулиці Шевченка проводити не буде. Якщо відмовитись від всіх запланованих грейдувань на 2018 рік, то можна нашкребти на недоремонтовану ділянку дороги вулиці Шевченка.

А взагалі, назви вулиць Незалежності, Грушевського, Шевченка пов’язані з українською культурою і незалежністю. До таких вулиць з боку влади повинна бути першочергова увага.

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up