Все про виборчі дільниці та голосування на Козятинщині

Все про виборчі дільниці та голосування на Козятинщині
  • У неділю, 25 жовтня цього року, виборець Козятинщини, завітавши на виборчу дільницю, отримає 4 бюлетені. 
  • Козятинська РДА пояснює, як і де голосуватимемо

Як йдеться на сайті Козятинської РДА, виборці Глуховецької, Махнівської і Самгородоцької громад отримають

  • один бюлетень із прізвищами кандидатів в депутати своїх рад,
  • другий бюлетень – із прізвищами кандидатів на посаду голови своєї громади
  • третій – із списком партій та прізвищами кандидатів від цих партій до Хмільницької районної ради,
  • четвертий – із списком партій та прізвищами кандидатів від цих партій до Вінницької обласної ради.

Виборці Козятинської громади також отримають 4 бюлетені:

  • перший – із переліком партій та прізвищами кандидатів від цих партій до міської ради,
  • другий – із прізвищами кандидатів на посаду міського голови,
  • третій і четвертий – із переліком партій та прізвищами кандидатів від цих партій відповідно до Хмільницької районної та Вінницької обласної рад.

Голосування відбуватиметься в межах утворених виборчих округів. Голови обиратимуться в єдиному одномандатному виборчому окрузі, межі якого збігатимуться з межами відповідної територіальної громади. Депутати обиратимуться в багатомандатних виборчих округах, де обиратимуться по декілька депутатів (кількість мандатів на кожному такому окрузі встановлюватиме відповідна територіальна виборча комісія (ТВК), враховуючи орієнтовну середню кількость виборців, що припадає на кожний мандат).
Отже, на Вінниччині 6 вересня утворені територіальні виборчі округи (ТВО). Так, постановою Вінницької обласної територіальної виборчої комісії, Вінницька область розділена на 10 округів, де буде обрано 84 депутати обласної ради. Козятинська міська, Глуховецька селищна, Махнівська сільська та Самгородоцька сільська громади ввійшли до ТВО №1 у складі Хмільницького району.
Хмільницька районна ТВК поділила новоутворений Хмільницький район на 5 округів, де буде обрано 42 депутати Хмільницької районної ради. Козятинська міська громада склала округ №3. Махнівська, Самгородоцька, Глуховецька громади об’єднані в округ №4.

Відео дня

Козятинська міська ТВК визначила в Козятинській міській громаді 3 ТВО, де буде обрано 26 депутатів Козятинської міської ради.

До ТВО №1 ввійшли виборчі дільниці по місту №№ 051608 (школа №1), 051609 (міський будинок культури), 051610 (Козятинський міський ЦПМСД), 051611 (школа – ліцей), 051613 (Залізничне, школа №6), 051622 (спец. дільниця у міській лікарні), дві виборчі дільниці у с.Козятин та 1 – в Іванківцях.

До ТВО №2 ввійшли виборчі дільниці по місту №№ 051612 (школа №2), 051615 (школа №3), 051616 (дирекція залізничних перевезень), 051618 (вул. І.Франка, спортивний клуб «Молодіжний»), 051623 (спец. дільниця у Козятинській ЦРЛ), дві виборчі дільниці у с. Махаринці та 1 – в с. Сестринівка, а також спец. дільниця 050508 (обласна туберкульозна лікарня у Сестринівці).

До ТВО №3 ввійшли виборчі дільниці по місту №№ 051614 (школа №5), 051619 (управління газового господарства), 051620 (училище залізничного транспорту), 051621 (гуртожиток училища залізничного транспорту), а також виборчі дільниці у селах Кордишівка, Прушинка, Пиковець, Пустоха, Сокілець, Сигнал, Титусівка, Флоріанівка, Рубанка.

Глуховецька ТВК поділила Глуховецьку селищну громаду на 6 округів: 2 округи буде у Глухівцях (на кожному обиратимуть по 4 депутати Глуховецької селищної ради), 2 округи буде у Бродецькому (на одноиу обиратимуть 4 депутати, на іншому – 3), один округ об’єднає Непедівку, Пузирки, Держанівку, Панасівку і Верболози (обиратимуть від цих сіл 3 депутати) і об’єднуються в один округ Кашперівка, Білопілля, Селище, Вернигородок і Велике (від цих населених пунктів обиратимуть 4 депутати селищної ради).

Махнівська ТВК утворила 7 округів: один округ буде в межах виборчої дільниці 050453 (приміщення Махнівської школи), де обиратимуть 4 депутати Махнівської сільської ради; один округ буде в межах дільниці 050452 (приміщення сільської ради) плюс Садове та Медведівка (обиратимуть 3 депутати); ще один округ об’єднає частину Махнівки, а саме виборчу дільницю 050454 (СТОВ «Мрія») та Марківці і Мшанець (разом 3 депутати); Безіменне, Молотківці, Молодіжне і Хліборобне утворять округ і оберуть ще 3 депутати до Махнівської сільської ради; Перемога, Немиринці, Куманівка, Туча утворять округ №5 (3 депутати); Вовчинець, Поличинці, Мала Клітинка і Чернички – округ №6 (3 депутати); Юрівка, Тернівка і Листопадівка – округ №7 (3 депутати).

По Самгородоцькій громаді утворено 7 ТВО: №1 (Самгородок, Коритувата) обиратиме 4 депутати Самгородоцької сільської ради; №2 (Вівсяники, Мухувата, Збараж, Лозівка) – також 4 депутати; №3 (Сошанське, Зозулинці, Воскодавинці) – 3 депутати; №4 (Дубові Махаринці, Блажіївка, Журбинці) – 4 депутати; №5 (Миколаївка, В.Степ, Лопатин, Красне) – 2 депутати; №6 (Йосипівка, Малишівка) – 2 депутати; №7 (Михайлин, Ш.Гребля) – 3 депутати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • В.Саахов

    Козятинська РДА проср@л@ саму себе. Блатні місця уходять в Хмільник. Ура, урчищину!
  • Юрий Онищенко

    Тільки не за зелену плісняву!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up