Водії зупиняться і просигналять

Водії зупиняться і просигналять

В редакцію газети “RIA-Козятин” звернулися водії-активісти з громадської організації Авто-євро-сила з повідомленням, що 11 жовтня у четвер відбудеться всеукраїнська протестна акція по підвищенню цін на пальне. З 9:00 до 10:00 водії просять всіх власників авто зупинитись та просигналити.

ГО “АВТО ЄВРО СИЛА” просить громадян та автомобілістів долучитися до акції проти підвищення цін на пальне, не бути байдужими.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:27 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 13:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 04:56 «Мийка вагонів могла стати міною» 21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up