Вклоніться Матерям

Вклоніться Матерям

Українці відзначили 14 травня день найдорожчої у житті людини — Матері. Це найважливіші жінки для кожного з нас.

12 травня випала матусям, бабусям і прабабусям, нагода потрапити на свято "Вклоніться матерям" до 2-А класу школи №5.

Зібралася величезна кількість гостей. Прекрасна налагоджена робота класного керівника Ірини Слободяник та всього класу з перших хвилин дійства занурила нас в атмосферу свята. Хочемо сказати, що наші дітки з нетерпінням чекали його, щоб приємно вразити гостей своїми талантами та креативністю.

Школярі порадували насиченими, яскравими та емоційними моментами. Дійство було наповнене щирим гумором, піснями, танцями, грою на фортепіано. Присутні моментами сміялися, як діти, а моментами пускали сльози від щирих, але ще по-дитячому наївних побажань. Артисти були неперевершені, а головне - згуртовані.

Після завершення свята в коридорах школи можна було почути схвальні відгуки мам і бабусь, а це найвища оцінка для організаторів.

Відео дня

В усьому цьому велику подяку заслуговує класний керівник Ірина Михайлівна. Це вчитель від Бога, яка віддається нашим діткам на всі 100 відсотків. Кожен учень закоханий у свою першу вчительку, так як вона піклується за кожну дитину, а головне залучає до цікавих проектів, свят, конкурсів, екскурсій і т. д. Також хочеться сказати слова подяки усім причетним до втілення цього прекрасного свята у наше життя. Ми впевнені, що наші діти — це гарне майбутнє.

 

Ірина Маринич, Оксана Зюлковська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up