Вивезли сміття після толоки в лісі

Вивезли сміття після толоки в лісі
  • Днями відбулася екоакція «Чистий Козятин, в рамках якої мешканці міста прибирали Махаринецький ліс.
  • Сміття виявилося настільки багато, що довелося організовувати вивіз

Ми вже розповідали, що вихідними козятинчани зібралися прибирати Махаринецький ліс. Екологічну акцію під назвою «Чистий Козятин» оголосили громадська організація «Краплина турботи» спільно з Козятинським м’ясокомбінатом. Мешканці різних мікрорайонів нашого міста, які відгукнулися на клис організаторів, долучилися до прибирання. Кожному, хто зробив гарну справу, вручили екоподарунок: організаторка акції Марина Жмурко власноруч пошила для учасників екошопери, а Тетяна Міщук приготувала пакуннки з трав’яним чаєм.

Після прибирання у Махаринецькому лісі пакетів зі сміттям виявилося значно більше, ніж очікували організатори екологічної акції. Самотужки транспортувати їх до найближчого місця збору твердих побутових відходів не було змоги, адже учасники не мали із собою нічого, окрім декількох велосипедів та ручної тачки.

Відео дня

Вивіз сміття після толоки організувала депутат міської ради Тетяна Костюк на прохання організаторів екологічної акції. Тетяна Костюк відповідає саме за округ №9, до якого входить посьолок. Усі пакети повантажили на трактор і вивезли на сміттєзвалище. А ми, в свою чергу, нагадуємо читачам, що ліс — це не смітник, а куточок живої природи, про який ми повинні дбати.

 

Читайте також:

Як козятинчани Махаринецький ліс прибирали

Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка

Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up