В зоні ООС загинув боєць з Вінниччини Олександр Карпика

В зоні ООС загинув боєць з Вінниччини Олександр Карпика
  • Старший солдат Олександр Карпика 1996 року народження, з села Буди Тростянецького району, загинув вчора, 13 травня, під час виконання службових обов’язків у складі сил та засобів ООС на території Луганської області.
  • Військовослужбовець отримав вогнепальне кульове наскрізне проникаюче поранення від кулі снайпера.
  • Під час оперативного втручання, на жаль, не вдалося врятувати життя бійця.
  • Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація

Наразі дата і час поховання загиблого військовослужбовця уточнюються.

В ході проведення антитерористичної операції та під час здійснення заходів об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях загинув 161 наш земляк – вінничанин, померли від ран і хвороб 73 учасника бойових дій.

Вічна пам’ять Герою!

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Татьяна Мацюк

    Вічна пам'ять.
  • Валентина Кучинська

    Вічна память Герою,
  • Татьяна Зубко

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ.
  • Татьяна Почата

    Вічна пам'ять! А рідним співчуття!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up