В Укренерго повідомляють, що стабілізаційні графіки погодинних відключень скасували (Опитування)

В Укренерго повідомляють, що стабілізаційні графіки погодинних відключень скасували (Опитування)
  • Сьогодні вранці ворог знову завдав масованого ракетного удару по об’єктах енергетичної інфраструктури. Нові пошкодження ускладнили ситуацію в енергосистемі України.
  • У «Вінницяобленерго» опублікували адресний графік погодинних відключень, який відбуватиметься у три черги.
  • Згодом в «Укренерго» повідомили — стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були введені з 6-ї години ранку в усіх регіонах, наразі скасовані.

В Укренерго повідомляють — стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були введені з 6-ї години ранку в усіх регіонах, наразі скасовані. Для ліквідації аварій, спричинених наслідками ракетних обстрілів, в окремих регіонах операторами розподільчих мереж (обленерго) введені локальні обмеження споживачів в межах областей.

Надалі величина необхідного обмеження споживачів буде регулюватися залежно від поточної ситуації в енергосистемі.

Відео дня

— Друзі, ми знову просимо вас про допомогу. Наші ремонтні бригади вже почали ліквідацію пошкоджень там, де це дозволили військові. Допомогти їм може кожен, в кого зараз є світло. Заощадливе споживання електроенергії допоможе втримати баланс в енергосистемі і не допустити аварійних пошкоджень електромереж через перенавантаження, — йдеться у повідомленні

Нагадаємо, ми повідомляли про адресний графік погодинних відключень, зокрема і на Козятинщині

Вранці 31 жовтня російські військові здійснили масований обстріл України, є влучання в об'єкти критичної інфраструктури.

 

Опитування

У вас сьогодні, 31 жовтня вимикали світло? Співпадало відключення з попереднім графіком?

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up