В козятинському залізничному училищі гасили умовну пожежу

В козятинському залізничному училищі гасили умовну пожежу
  • 3 лютого на території державного професійно-технічного навчального закладу «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» проведені тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі.
  • Гасило вогонь 5 рятувальниіків

За легендою навчань, загоряння сталося на другому поверсі навчального закладу. По прибуттю на місце події, бійці ДСНС встановили, що площа пожежі складає близько 10 метрів квадратних

Особовий склад козятинського чергового караулу пожежно-рятувальної частини №11 провів розвідку приміщення. Виявили потерпілого та надали йому першу домедичну допомогу.

Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників та інших спеціалізованих служб, що залучалися до проведення навчання, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Відео дня

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Барнаул Рауль

    Найобують! Не було ніякого пожару... І потерпілих не було 😜
  • Барнаул Рауль

    👍🏻👍🏻
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up