Увімкнули вуличне освітлення і поремонтували дорогу

Увімкнули вуличне освітлення і поремонтували дорогу
  • У Глуховецькій громаді стартував місячник благоустрою.
  • Розповідаємо, що встигли зробити за перший тиждень квітня

Традиційно навесні проводять місячник благоустрою, під час якого прибирають територію громади. Цей рік не став виключенням. У перший день квітня місячник благоустрою почався у Глухівецькій територіальній громаді. У його рамках прибирають присадибні земельні ділянки, території закладів культури, фельдшерсько-акушерських пунктів, церков, приміщень старостатів, кладовища. Території прибирають від сміття, очищують від чагарників, підсипають та грейдерують дороги.

За перші дні квітня у Пляховій розчистили зелені насадження і видалили аварійні дерева біля ставка та в’їзду до села. У Пузирках у співпраці з директором СТОВ «Світанок» депутатом сільради і мешканцями Непедівського старостинського округу провели ямковий ремонт центральної дороги, яка веде до села. А ще розчистили чагарники вздовж автодоріг Непедівка — Держанівка та Держанівка — Пузирки (загалом близько восьми п’яти кілометрів).  

У Білопільському старостаті провели омолоджуючу обрізку дерев, а ще висалиди дві сотні сосен у Білопіллі та Селищі. У Бродецькому старостаті провели санітарну очистку дерев вздовж автодороги, яка сполучає Жежелів та Глухівці. У Вернигородоцькому старостаті провели обрізку ялин біля школи, а також прибрали парки у Великому, Верболозах та Вернигородку.

Відео дня

У центрі громади, Глухівцях провели санітарну обрізку дерев і вирізали чагарники вздовж дороги, що веде від залізничного переїзду до вулиці Заводської. А працівники комунального підприємства «Глухівціводоканал» прибрали біля ставка «Піонерський». Техніку для прибирання території біля місця збору сміття надав СВК «Маяк».

«Пропонуємо всім не байдужим долучитись до щорічної весняної акції з благоустрою та привести в належний стан дворові території, дитячі майданчики, газони, місця загального відпочинку. Закликаємо колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності, громадські організації нашої громади навести лад на закріплених територіях.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці. Наша громада неодмінно стане успішною лише за умови згуртованої та плідної праці кожного із нас.

Навесні населення почало активно прибирати місця спочинку рідних. Тому просимо викидати сміття саме у чітко визначених місцях!

І пам’ятаймо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!» — пишуть на сторінці Глуховецької об’єднаної територіальної громади у Фейсбук.

Додамо, що з 1 березня на території Глуховецької громади відновило роботу вуличне освітлення. На цілий місяць раніше, ніж у Козятині.

 

Читайте також:

Сім сіл на чотири дні залишаться без газопостачання

Про лісосмугу-«сироту», гілля та відремонтовану добродієм дорогу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Наталія Щербатюк

    А у нас????

    Татьяна Адамова reply Наталія Щербатюк

    Наталія Щербатюк а у нас озеро

    Геннадий Ткачук reply Наталія Щербатюк

    Наталія Щербатюк сектантський джаз 😂

    Наталія Щербатюк reply Наталія Щербатюк

    Олександр Шумський  🤦‍♀️

    Олександр Шумський reply Наталія Щербатюк

    Наталія Щербатюк а у нас на винниченка рибгосп відкриють!
  • Олександр Шумський

    Скоро Козятин буде заздрити Глухівцям та Махнівці!

    Natalya Mamchenko reply Олександр Шумський

    Олександр Шумський В Глухівцях господарі толкові .

keyboard_arrow_up