Учні Флоріанівської гімназії висадили тюльпани, гіацинти, нарциси, крокуси та алліуми

Учні Флоріанівської гімназії висадили тюльпани, гіацинти, нарциси, крокуси та алліуми
  • Минулої осені Флоріанівська гімназія стала учасником Всеукраїнського благодійного проєкту для дітей #Flowers4school (Квіти для школи) в рамках якого одержали цибулини тюльпанів, гіацинтів та інших цибулькових квітів, які вже цієї весни радували нас своєю красою.
  • І ось знову отримали цибулини тюльпанів, які придбали за благодійні внески для  школи 

— І знову сюрприз! Щиро дякуємо всім, хто донатив на квіти для нашої школи. Дякуємо організаторам, благодійникам, батькам, вчителям, учням, — йдеться на сторінці навчального закладу. 

Завдяки благодійним внескам гімназія отримала 100 цибулин тюльпанів та ще у подарунок від благодійного фонду «Floriu Foundation» та меценатів із Нідерландів цибулини гіацинтів, нарцисів, крокусів та алліумів загальною масою 6,5 кг.

Відео дня

— Хоч на вулиці і 20 грудня, та природа посприяла тому, щоб ми змогли висадити одержані квіти (сніг розтанув, на вулиці +10, земелька розмерзлася. Сподіваємося, що і весна буде мирною, світлою, теплою і висаджені цибулини своїми квітами прикрашатимуть подвір'я заклад, — підсумували у дописі

Нагадаємо, на початку листопада навчальні заклади Козятинської громади подавали заявки у на участь у соціально-освітній програмі «Flower4shool». У грудні вже почали отримали в подарунок від «Flower4shool» по 400 цибулинок прекрасних квітів.

Наразі квіти уже милують око — дивіться як Козятинських ліцеях розцвіли тюльпани від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України

Читайте також:

Назвали імена переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад наших ліцеїстів та студентів

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up