У Залізничному горіла переходка

У Залізничному горіла переходка
  • В ніч з 21 на 22 липня в районі Залізничного сталася пожежа.
  • Зайнялася переходка і через колії від перону до службових приміщень.
  • Рятівники за лічені хвилини впорались з вогнем. 

За словами місцевих жителів ця дерев’яна переходка зі шпал стара-престара. Збудували її з дерев’яних брусків просочених креозотом. За роки служби вона вже стала нагадувати перехід через палети. 

— Дерево, яке переходить в стан трухи, стає легкозаймаючим матеріалом. Очевидно, хтось не думаючи за наслідки,  кинув  недопалок і від нього сталося загоряння — таку думку висловив працівник колійної служби ПМС Андрій.

Поспілкувались з посадовцем підприємства, біля якого сталося займання. 

Відео дня

— А що тут коментувати? — каже він. —  Державна служба України з надзвичайних ситуацій майже кожен день повідомляє, що в багатьох областях України, в тому числі і у Вінницькій області, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Тому ви, користуючись випадком, ще раз можете повідомити людям, що у спеку пожежно-небезпечна ситуація збільшується в рази. В таку погоду пожежа може статися навіть від кинутого не згорівшого сірника.

З кимось з загону вогнеборців не вдалося поспілкуватися. Тому що екіпаж, який брав участь у тушінні переходки, завершив зміну і пішов додому. Нам тільки повідомили, що одна одиниця техніки їхнього управління була задіяна на тушінні пожежі у згаданому мікрорайоні.

Від місцевих мешканців Залізничне стало відомо, що вогнеборці впорались з поставленою задачею за лічені хвилини.

Нам лишається лише нагадати, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє, що найближчими днями в багатьох областях України буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки 

Зазначається, що 25-26 липня високий рівень пожежної небезпеки зберігатиметься у східних областях, а також на Волині та Житомирщині. У понеділок, 26 липня, до цього переліку додадуться також Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Вінницька, Сумська та Миколаївська області.

Читайте також:

У центрі уваги козятинчан — Талимонівський став

Прогулянка Козятинщиною: зупинки, дороги, аварійна лісосмуга та майстер-клас від «Візаві»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач45

    Замініть " тушіння" на "гасіння".

keyboard_arrow_up