У Самгородку відбудеться зустріч з представниками Міжнародного комітету порятунку

У Самгородку відбудеться зустріч з представниками Міжнародного комітету порятунку
  • Днями, 27-28 червня 2022 року в актовому залі Самгородоцької «Школи - дитячий садок» відбудеться зустріч з представниками Міжнародного комітету порятунку International Rescue Committee (IRC).

Про це повідомляє Самгородок Наш

Мета зустрічі — надання допомоги вразливим категоріям населення Самгородоцької сільської територіальної громади, а саме: членам родин багатодітних та малозабезпечених сімей; особам, які мають інвалідність І та ІІ групи; дітям-інвалідам до 18 років; важкохворим; внутрішньо переміщеним особам, які не отримували допомоги від міжнародних організацій та фондів.

Для отримання допомоги від Міжнародного комітету порятунку особа має надати реєстратору такий перелік оригіналів! документів на кожного члена родини, які проживають одним домогосподарством:

Відео дня
  • 1. Документ, що посвідчує особу (внутрішній та закордонний паспорт (за наявності), ID картка, водійське посвідчення (за наявності) та ідентифікаційний код. Документи в застосунку Дія також приймаються;
  • 2. Свідоцтво про народження для осіб, що не досягли повноліття;
  • 3. Довідка внутрішньо переміщеної особи (для ВПО);
  • 4. Свідоцтво про шлюб/розірвання шлюбу;
  • 5. Документи, що посвідчують наявність підстав для надання допомоги в залежності від категорії: свідоцтво багатодітної родини, свідоцтво про інвалідність, медичні виписки, МСЕК, довідки про оформлення опіки та інші (за наявності).

Також  потрібно мати в наявності оригінали документів (з копіями та фото Міжнародний комітет порятунку не працює).

Зустріч буде відбуватися по групах в залежності від категорії.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up