У Непедівці та Гурівцях не буде газу. Коли і чому?

У Непедівці та Гурівцях не буде газу. Коли і чому?
  • За інформацією козятинської дільниці Хмільницького відділення АТ «Вінницягаз», у зв’язку з виконанням регламентно-ремонтних робіт на газорозподільчій станції «Глухівці», тимчасово припинять газопостачання в селах Непедівка та Гурівці.
  • Газ перекриють у наступний вівторок, 25 серпня 2020 року з 8.00 год

— Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт, — йдеться на сайті козятинської РДА.
Мешканців будинків та квартир просять перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань.
Наголошують — з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців в своїх будинках і квартирах.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up