У ліцеї №5 відбувся обласний етап гімназіади з настільного тенісу

У ліцеї №5 відбувся обласний етап гімназіади з настільного тенісу
  • Теніс. У змаганнях взяли участь вісім учнівських команд Козятинської громади.
  • За їх результатами буде сформована збірна Козятинської громади для участі в обласній гімназіаді.
  • Як показали змагання, організаторам обласного етапу є з кого вибирати.

Відкриття гімназіади почали з жеребкування груп. До першої четвірки увійшли ліцеї №2, 5, 6 та команда Сестринівки. У другому квартеті були команди ліцею №1, 7, опорного ліцею та тенісисти Пиковецької гімназії. Відкрили змагання під Гімн України. Потім вшанували хвилиною мовчання воїнів, які загинули у війні з московитами за незалежність України.

Змагання проходили на чотирьох столах. На першому столі мірялися силами спортсмени другого і п’ятого ліцею, рахунок за партіями 1:3  На другому столику змагалися ліцей №6 та команда Сестринівки, тут рахунок 3:1.

Відео дня

На третьому столику виявляли переможця тенісисти 1-го та 7-го ліцеїв, рахунок 1:3

На столі за №4 команда Пиковця поступилася команді опорного ліцею 2:3.

У другому турі ліцей №2 переграв команду Сестринівки 3:1, а ліцей №5 з таким самим рахунком обіграв  ліцей №6 із Залізничного. Ліцей №1 з рахунком 3:2 обіграв команду Пиковця, а ліцей №7 з таким самим рахунком переміг команду опорного ліцею.

У ІІІ турі другий ліцей переміг з рахунком 3:2 тенісистів шостого ліцею, а ліцей №5 не залишив шансів команді Сестринівки. Ліцей №7 з рахунком 3:2 виграв у команди Пиковця, а опорний ліцей поступився з рахунком 3:2 спортсменам 1-го ліцею.

За підсумках трьох турів у двох групах 5-6 місце розіграли ліцей №6 та опорний ліцей. Рахунок 0:4 на користь опорного ліцею.

Третє-четверте місце розіграли ліцей №2 та ліцей №1. Рахунок 2:3. Грамоту за третє місце отримала капітан команди ліцею №1 тенісистка Інна Гречана. 

Перше-друге місце розіграли команди ліцеїв №5 та №7. Друге місце посіла команда ліцею №7,

капітаном якої є Микола Поліщук і разом з Інною Гречаною вони беззаперечні кандидати у команду на поїздку у Вінницю. Грамоту за перше місце отримала капітан команди ліцею №5 Катерина Курінна.

Вона також «на олівці» організаторів учнівської гімназіади. Гарну гру показали Максим Татунець (ліцей №6), Максим Попсуй та Катерина Недоля (опорний ліцей), напарниця Миколи Поліщука в змішаному розряді Даша Даугерт.

Команди призерів до гімназіади готували Олег Шеремет та Антон Загнітко (ліцей №5), Віктор Левицький готував тенісистів 7-го ліцею. Костянтин Олексюк опікувався спортсменами ліцею №1.

Представники команд відзначили високий рівень організації гімназіади та запропонували зробити колективне фото. А Олег Шеремет та Антон Загнітко сказали, що їм багато допомогла адміністрація ліцею. 

«З вірою в ЗСУ і до нових перемог», — сказали на завершення учасники гімназіади. 

 








 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alexandr Shevchuk

    Катя чемпіон))))

keyboard_arrow_up