У Козятинській громаді горіли господарчі приміщення, а в Гайсинській — житловий будинок

У Козятинській громаді горіли господарчі приміщення, а в Гайсинській —  житловий будинок
  • Минулої доби, 4 жовтня на Вінниччині сталося 18 пожеж, три з яких — на території приватних домоволодінь.
  • Пожежники розповіли про масштаби та завдані збитки

Зокрема, на території Турбівської та Козятинської територіальних громадах загорілися господарчі приміщення, а в Гайсинській територіальній громаді, в селі Ладижинські хутори горів житловий будинок. В останньому випадку, внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей вогонь охопив дах будинку та знищив покрівлю й домашні речі власників. На приборкування полум'я виїжджало семеро вогнеборців та два пожежні автомобілі.

У в с.Коханівка Турбівської громади ймовірною причиною виникнення пожежі в житловому будинку стало коротке замикання електромережі. На своєму шляху вогонь знищив побутову техніку, меблі та домашні речі. Також, пошкодив внутрішнє облицювання помешкання та покрівлю. До ліквідації цієї пожежі залучався підрозділ місцевої пожежної команди смт Турбів, а також бійці 5 ДПРЧ з Вінниці.

Відео дня

Цієї ж доби бійці ДСНС 14 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, спричинених загорянням сухої трави, пожнивних залишків та сміття. Горіло у Вінницькому, Гайсинському та Тульчинському районах області, де вогнем знищено близько 8 га сухої рослинності.

— Рятувальники Вінниччини вкотре звертаються до громадян бути уважними та обережними з вогнем! Необхідно дотримуватися правил пожежної безпеки та нагадувати про це дітям, адже за лічені хвилини на своєму шляху вогонь нищить усе, — закликають рятувальники Вінниччини

Нагадаємо як у Козятині горів гараж, а в Тютьках — житловий будинок

Читайте також:

У Самгородоцькій громаді п'ять рятувальників приборкали пожежу

У нашому районі сталася смертельна пожежа. Загинуло літнє подружжя

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up