У Козятині з'явилася лавка для закоханих

У Козятині з'явилася лавка для закоханих
Лавка закоханих в дії
  1. Перед залізничним мостом поставили на землі лавку закоханим.
  2. Зробили вони її з знанням справи. Сидячий на ній має нахил до свого коханого
  3. Перші гості запідозрили щось не ладне. Казали лавку тільки поставили, а вже поламали.
  4. Тепер багато знають, що та лавка тільки для закоханих.

Ідея створити в нашому місті щось для молоді у власника магазину кулінарії «Тинок» назрів дано. Подав підприємець заяву до міської ради на виділення земельної ділянки. Тільки депутати міської ради не хотіли витрачати бюджетні кошти на «Алею мрій» Реанімували цікавий молодіжний проект виконком міської ради. А підприємець з своїм колегою Сергієм Тарасюком стали авторами задуманого.

На рейці яка слугувала як відбійник для пішохідного мосту меценати Боровський та Тарасюк облаштували лавки. Перед мостом поставили на землі лавку закоханим. Зробили вони її з знанням справи. Сидячий на ній має нахил до свого коханого Перші гості запідозрили щось не ладне. Казали лавку тільки поставили, а вже поламали. Тепер багато знають, що та лавка тільки для закоханих.

Відео дня

На задньому плані поставили палатку в якій розмістили три гральні столи. Назвали приміщення на відкритому повітрі шаховий клуб., Біля нього окуте сріблястим ланцюжком росте «Дерево мрії»де закохані мають загадувати бажання і мають закривати свої почуття на замки для вічного кохання.

Ближче до лавки закоханих декорація з живими барбарисами, а разом з закупленими кленами з декоративного питомника Власова. називали двома словами «Алея мрій»

Відкриття «Алеї мрії» відбулося в четвер 6 червня. Присутні серед яких був міський голова Олександр Пузир повісили не дерево мрій жовто-блакитні стрічки. З слів очільника міста стало відомо, що ближче до дня поцілунків біля лавки закоханих поставлять пару декоративних голубів. Та вже приходять на алею закоханих подивитися козятинська молодь і гості нашого міста.

Ми запитали думку щодо алеї у наших землячок Аліни та Тетяни. Вони сказали, що в Козятині для молоді таке вперше. Обов’язково прийдуть у Всесвітній день поцілунків яке відбудеться рівно через місяць 6 липня.Зараз дівчина одна. Місяць мабуть вистачить не тільки Аліні, а всій нашій молоді знайти свою половину і замкнути велике кохання на ланцюжку дерева мрії.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Frag Ruslan

    в акурат под ж/д мостом. бомжам спать
  • Ekaterina Balshanek

    Коли говорили по дану земельну ділянку - мова йшла розміщення тимчаової споруди без права капітальної забудови! А НЕ ПРО АЛЕЮ! Що значить "реанімували" ? Надали земельну ділянку з порушенням законодавства - не рішенням сесії, а через Виконком!?
  • Саша Шевчик

    Вот в нашє время!!!
    Стьідоба!!
  • Ксюша Ксюша

    Люди,завидуйте   молча, Вы и этого не сделали для своего города ....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up