У Козятині загорівся «Червоний маркет». Репортаж з місця події

У Козятині загорівся «Червоний маркет». Репортаж з місця події
  • Центр міста по обіді четверга, 27 липня поринув у густий та їдкий дим.
  • По Пилипа Орлика загорівся «Червоний маркет». Звуки пожежних машин неабияк налякали козятинчан. Дорогу поблизу місця пожежі оточили поліцейські автівки.
  • Охочих подивитися на пожежу теж зібралося чимало.
  • На місці події працювали пожежники, правоохоронці, інспектори. 

На момент, коли ми приїхали, пожежу вже загасили, вогонь та дим приборкали, але  у повітрі відчувався запах горілого пластику.

Найбільше поналякувались дівчата-касири, на чергуванні яких і трапилася пожежа в супермаркеті. На щастя, ніхто з працівників та відвідувачів не постраждав. Встигли евакуюватись та викликати пожежників.

Відео дня

Кажуть, спочатку почала блимати електролампочка на стелі магазину. Згодом задимілася стеля, вогонь охопив магазин. Весь товар, який знаходився на прилавках, або згорів, або поплавився. Також обгоріли і стелажі, в деяких місцях попадали конструкції зі стелі.

Версії пожежі

З пожежею «Червоного маркету» боролося 12 козятинських вогнеборців та три одиниці спецтехніки. Використали близько 10 тонн води. Причину пожежу встановлює пожежна інспекція. Попередньо — відбулося замикання електропроводки. Версію підпалу, через очевидні факти, не розглядають.

 

 

Читайте також:

З вікна дев'ятого поверху у центрі Козятина випав 20-річний хлопець

Згоріло сіно, електропроводка та шиферне перекриття

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up