У Козятині після чотиримісячного карантину запрацювали дитячі садочки

У Козятині після чотиримісячного карантину запрацювали дитячі садочки
  • З понеділка, 10 серпня, у місті Козятин відновили роботу усіх дитячих садків.
  • Таке рішення прийнято комісією, створеної відповідно до рішення міського голови Олександра Пузира, яка комплексно перевірила готовність усіх закладів дошкільної освіти до роботи. До складу комісії ввійшли представники управління освіти та спорту міської ради, районного управління Держпродспоживслужби та районного сектору ГУДСНС України у Вінницькій області. 

За інформацією козятинської міської ради, роботу розпочали 5 комунальних закладів дошкільної освіти, які готові прийняти близько 900 вихованців.

Раніше ми писали, що відкриють дитячі садочки
Повідомляють, що на вході до дошкільних закладів встановили санітарні пункти. У медичних масках зустрічають директорки закладів та медичні сестри, які проводять дітям температурний скрінінг. Батьків усередину не пускають.
— Іграшки м’які та килими з великим ворсом заховали, залишили лише ті іграшки, які можна було обробити. Столи розставлені на відстані, за столом розміщуємо по одній дитині. Ліжечка також розставлені, аби дотримуватись дистанції, — розповідає заступник начальник управління освіти та спорту Людмила Кондратюк.
Відомо, що заклади дошкільної освіти за кошти місцевого бюджету придбали необхідні деззасоби, антисептики, безконтактні термометри, паперові рушники тощо.
У двох дитсадочках провели капітальні ремонти харчоблоків, які відповідають вимогам системи НАССР (ХАССП).

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ксюша Ильченко

    Чому в групу зайшли без бахіл? Але головне в масці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up