У Козерогів можливі неприємності, а в Скорпіонів намічається радісна подія. Гороскоп на наступний тиждень

У Козерогів можливі неприємності, а в Скорпіонів намічається радісна подія. Гороскоп на наступний тиждень
  • Пропонуємо вам трохи розважитися і зазирнути в гороскоп на тиждень (15 — 22 серпня).
  • Можливо зірки вам щось підкажуть, надихнуть і вмотивують.
  • Але не забувайте, що все у ваших руках    

Овен

Тиждень принесе вам романтичний настрій, хоч треба працювати, а не мріяти. Занурившись занадто глибоко в безодню ілюзій, ви ризикуєте видати бажане за дійсне. У середині тижня цілком реальний світ опиниться біля ваших ніг. Варто лише добре цього захотіти і трохи заради цього попрацювати. 

Телець

Відео дня

Цього тижня приділіть пильну увагу роботі. Можливо, вам навіть доведеться скоригувати свої плани та відкласти відпустку. Варто виявляти обачність та обережність як у словах, так і в діях. Певні зобов'язання можуть змусити вас взятися за незвичну роботу: не переживайте, ви зробите все на високому професійному рівні. 

Близнюки

Наберіться терпіння і мудрості, подивіться ситуацію з боку, і ви побачите спосіб отримати бажане. Важливо не втрачати душевної рівноваги та віри у краще. Підготуйте міцний фундамент для майбутніх великих проєктів у особистій та професійній сферах. Подумайте про шлюб, поповнення в сімействі, купівлю нової квартири.

Рак

Якщо на початку тижня у вас не буде щось виходити, не впадайте у відчай, займіться іншим справа, а ця проблема поступово вирішиться сама собою. Не ухиляйтесь від роботи, але, в той же час, і не беріть на себе занадто багато зобов'язань. Саме зараз ви зможете досягти порозуміння навіть із найнезговірливішими людьми. 

Лев

Тепер настає сприятливий тиждень, що дозволяє змінити своє ставлення до життя і розпочати планувати нові стосунки. Може надійти пропозиція про зміну роботи, проте, перш ніж її приймати та зриватися з місця, добре все продумайте. Оптимістичне сприйняття життя дозволить легко впоратися з труднощами, що виникають. 

Діва

Ситуація складатиметься не завжди на вашу користь, доведеться обстоювати свої інтереси. У середині тижня краще не робити жодних рішучих дій. Залиште все на своїх місцях, женіть геть образи, ревнощі та сумніви. Другу половину тижня бажано присвятити відпочинку та подорожам. У суботу можлива складна розмова з дітьми.

Терези

На початку тижня чекайте на приємні новини, може надійти інформація, яка відкриє перед вами нові перспективи та горизонти. Нині у вас досить насичений подіями період. Друзі порадують вас своєю увагою і зможуть дати вам слушну пораду. В особистому житті ви, схоже, поставите собі нову мету. 

Скорпіон

Цього тижня можливі труднощі вас загартують і виявляться східцями до перемоги. Сплеск вашої активності підвищить ваш авторитет серед колег, начальство буде досить лояльним. До кінця тижня намічається радісна подія, яка потішить ваше самолюбство і сповнить душу радістю та надіями. Дайте більше волі дітям.

Стрілець

Цього тижня бажання позбутися тягаря відповідальності та втекти від проблем може зіграти з вами злий жарт. Не поспішайте завершувати справи, які, на вашу думку, зовсім близькі до фіналу, можуть розкритися нові обставини, які докорінно змінять ситуацію. З другої половини тижня може розпочатися новий період у вашій трудовій діяльності, проте це вимагатиме сил.

Козеріг

Цього тижня черпати сили можна буде винятково із власних запасів, партнери можуть виявитися ненадійними. Можливі неприємності, а виною всьому може виявитися ваша самовпевненість. У середині тижня на вас чекає повна завантаженість на роботі, якщо, звичайно, ви не у відпустці. 

Водолій

Багато життєвих питань цього тижня вирішуватиметься спокійно і без напруження. Атмосфера довкола вас гармонізується. Ви можете зробити щось екстравагантне, хоча вам необхідно ретельно перевіряти інформацію, що надходить, щоб уникнути помилок і спотворень. Субота сприятлива для будь-яких творчих починань, хоча б пиріг випікайте за новим рецептом.

Риби

Ви все ще не впевнені у власних силах? Женіть геть від себе такі сумніви. У вас достатньо сил і знань, щоб досягти поставленої мети. Поверніться до незавершених справ і постарайтеся вчасно усунути неточності, що виникли. Краще не спокушатися привабливими ідеями, будьте обережні, стежте за своєю мовою. У вихідні відпочиньте вдома, серед близьких людей.

Читайте також:

Відрізані від центру громади. Самгородчани скаржаться на автобус «Вівсяники-Козятин»

«Продуктів харчування не буде. Лише одяг». У Козятині «Дім милосердя» роздаватиме одяг. Адреса

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up