У Глухівцях на п'ять днів відключать газопостачання

У Глухівцях на п'ять днів відключать газопостачання

Козятинська дільниця Хмільницького віддання АТ «Вінницягаз» повідомляє, що у зв’язку з виконанням регламентно-ремонтних робіт на газопроводах середнього та низького тиску, буде тимчасово обмежено газопостачання по смт. Глухівці з 8.00 год. 16.09.2019 року. Прогнозований період зупинки 5 днів.

Як повідомляє козятинська РДА, роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.
Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.
— Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців в своїх будинках і квартирах, — йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:03 Розбита дорога, повінь та дерево з гострим сучком 18:30 На Вінниччині 41 людина отруїлася грибами. Це лишень за пів жовтня play_circle_filled 17:42 За пів року роботи переробили 21 порося play_circle_filled 15:57 У Козятині розпочався сезон змагань Гімназіади — учні змагались з бадмінтону play_circle_filled Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 13:48 На Чернігівщині загинув Герой Іван Білоус 12:08 Минає два роки, як виконуючи бойове завдання загинув Герой Олексій Мельник 11:23 Майже 60 тисяч на кісткові імпланти для поранених бійців зібрав гурт «Draft» 10:20 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:07 Наприкінці жовтня запрошують на ярмарок вакансій 09:17 Подвір'я Козятинської гімназії №9 перетворилось на ярмарковий майданчик photo_camera 08:00 17 жовтня відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up