Тривожна новина: у Вінниці невідомі намагалися потрапити на військові об’єкти

Тривожна новина: у Вінниці невідомі намагалися потрапити на військові об’єкти

•Військові попереджають про можливе застосування зброї

•Безпілотні апарати над військовими об’єктами збиватимуть без попередження  

Невідомі особи намагалися проникнути на територію військових об’єктів, що знаходяться під охороною. Про це повідомив прес-центр Повітряних сил України.

— Цими днями у декількох військових частинах Повітряних сил Збройних Сил України, розташованих у різних військових гарнізонах, силами оперативно-чергових служб було попереджено спроби проникнення цивільних осіб на територію військових об’єктів, що охороняються, — йдеться у повідомленні.

У зв’язку з  цим, керівництво Вінницького гарнізону звертається до мешканців Вінниці та області із застереженням від провокаційних дій поруч з військовими підрозділами.

Відео дня

— Військовослужбовці добових нарядів, які охороняють об’єкти, під час несення служби мають право на застосування зброї, — наголошується у зверненні. — Це передбачено статутними обов’язками.

Застерігають також від можливих запусків над військовими частинами чи об’єктами безпілотних літальних апаратів. Такі прилади збиватимуть без попередження.

— Будь-які порушення, що стосуються використання безпілотних літальних апаратів  над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них, будуть збиватися без попереджень, — наголошується у зверненні. — Причетні до таких інцидентів особи –— затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством України.

Керівництво Вінницького гарнізону просить громадян не залишатися байдужими до можливих провокацій, повідомляти командування гарнізону, правоохоронні органи (Службу безпеки України, Національної поліції у Вінницькій області), про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Телефони гарячої лінії у Вінницькому гарнізоні:  

(0432) 26-10-44 (черговий Командування Повітряних Сил Збройних Сил України);

(0432) 53-13-09 (телефон довіри Служби безпеки України у Вінницькій області);

(0432) 59-49-44, 59-41-23 (черговий Національної поліції України у Вінницькій області).

Віктор СКРИПНИК
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up