«Тепер ми не переживаємо, що вітром звалить стовпа»

«Тепер ми не переживаємо, що вітром звалить стовпа»
  • На гарячу лінію газети «RIA-Козятин» звернулися мешканці вулиці Квітки Цісик. Вони повідомили, що минуло 8 років, як вони написали заяву до «Козятинських
  • електромереж» на заміну електроопори. Стовп настільки гнилий, що тримається за рахунок дротів. Він хилиться донизу і тягне за собою
  • електрогусака.

Коли ми приїхали за вказаною адресою, то ще здалеку на нас дивилася нахилена в сторону дороги опора електроліній. Сам стовп мав близко десятка дупел, в яких оселилися горобці. Двоє чоловіків копошилися біля автівки.

— Якби не дроти, то цей стовп вже б рухнув. Стовпа дроти електроліній тримають і виривають при цьму від фронтона гусака, — сказав один із них і знов нахилився над автівкою.

Відео дня

Вісім років тому мешканці вулиці тоді ще Гончарова зверталися до РЕМу в питанні заміни стовпа. Його привезли, він, за словами мешканців вулиці, довго лежав, а потім його кудись забрали.

Про наш візит на вулицю Квітки Цісик ми повідомили директору Козятинських ЕМ ПАТ «Вінницяобленерго» Віктору Козаку.

— Ми виїдемо на місце, якщо там електроопора відслужила своє, то ми її замінемо, — сказав очільник Козятинських електроліній.

За два дні ми випадково зустрілися з жителями згаданої вулиці. Кажуть, задоволені роботою енергетиків.

— Замінили не тільки той стовп, за який ми просили, а ще два стовпи, які вони самі знайшли. Тепер ми не переживаємо, що вітром звалить стовпа. Хлопці, що приїхали, такі молодці. Ми хотіли б через газету їм подякувати. Якщо можна, напишіть про їхню людяність і добрий вчинок. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up