Ставили рекорди, співали пісень та приймали дорогих гостей

Ставили рекорди, співали пісень та приймали дорогих гостей
  • Кожного дня в ініціативної групи «Міцний тил» трапляються приємні події.
  • Першого серпня до волонтерів «Міцного тилу» з’їхалися стільки «золотих рук», що для трьох жінок поставили стіл в цеху готової продукції і вони там робили голубці.
  • Стільки людей в Ініціативній групі ще не збиралися і це був в цей день лише один з рекордів

Ми скільки були в гостях у «Міцного тилу» бачили, що під час роботи жінки раз по раз піт з лиця збирали, а сьогодні в перший день серпня дівчата такі веселі, що пісню затягнули.

— Емоції зашкалюють, ініціативна група «Міцний тил» знову встановив новий рекорд! Сьогодні ми готували голубці — одну з улюблених страв наших захисників. Завдяки всім дівчатам, які сьогодні завітали до цеху, ми зробили 7800 шт голубців, а це буде більше 1000 пакетів готової страви. Це більше однієї тисячі ситих наших хлопців, — розповіла волонтерка Ольга Пирогова, — А ще одна причина гарного настрою —  в цеху стало прохолодніше. Раніше, у спеку, працювали на межі людських можливостей, не до пісень було. Сили давало, що у хлопців ще було жаркіше і вони витримали. Зараз більш менш комфортна погода, то чому б не заспівати, коли є гарні голоси

 

Відео дня

Попросили пані Ольгу познайомити з жінками, що у цей день прийшли допомагати.

— Дякуємо Вернигородку на чолі з Людмилою Бортюк, Олена Павлюк, Ірина Мусійчук, та ще семеро наших красунь, яких ви вже знаєте. З Махаринець — Ольга Дем’янюк з Непедівки — Ірина Бондарчук, з Пузирок — Осеся Харчук Літвінова, Козятин представляють Оксана Радь-Редько, Таня Ільчук-Довгалюк, з Іванковець Інна Гудзовська, Ірина Тіхач, Світлана Любімова, Таня Тучак, та наші найдосвідченіші помічники Надія Тіхач і Тетяна Татьяненко. Всього сьогодні працюють 22 наших бджілки.

— А Давід? — запитуємо про наймолодшого помічника, якого зазвичай бере з собою матуся.

— Як без нього? Без нього і рекорду не було б, — жартує волонтерка.

—Тільки обох цих рекордів сьогодні могло не бути, як би не було таких людей, як родина Савченко з міста Козятин. Вони подарували нам морозильну камеру. Фермерське господарство «Агродім Іва» вже завершили збір ранніх зернових і прийшли до нас у гості. Привітали нас і передали на реторт пакети три тисячі гривень.

Родина захисника України Тетяна Прошкіна з Сестринівки і Ігор П’явка привезли для наших «Титанів» за ціною живої ваги поросят. Мешканці села Велике привезли городину, томатну пасту, соняшникову олію, сіль, та приправи, Оксана Трачук — квасолю. Володимир Янковенко з Пузирок дав сало, смалець та сировину для паштету. Леся Пилипенко донатить із-за кордону— передала 10000 грн на реторт пакети. Хочу подякувати пану Кльоцу та всім, хто долучився до його збору 1800 грн на реторт пакети і «Новій пошті» за безкоштовні відправки передач в зони бойових дій. Користуючись можливістю ініціативна група «Міцний тил» щиро вітає  колегу Миколу Гунчака і Влада Тучака з Днем народження. Міцного здоров’я Миколі і нашому молодому колезі Владику. Дякуємо, їм що наші іменинники завжди поруч. Давайте будемо всі ще більш згуртовані, потреби у хлопців є і вони чекають на нашу допомогу. Моя картка незмінна.

 

На другий день до Ініціативної групи «Міцний тил» завітали самі дорогі гості діти-спортсмени кіокушинкай карате з спортивного клубу «Тако».

Приїхали вони з своїм зірковим тренером Анною Сас і не з пустими руками. Привезли з собою, щоб волонтери «Міцного тилу» передали хлопцям на фронт солодощі, засоби польової гігієни —сухі душі, чай, каву, засоби від комарів. А сюрпризом для волонтерів стала велика кількість вологих серветок та дві з половиною тисячі реторт пакетів, а ще квіти в горщиках, як подарунок волонтерам.

Діти з тренером носили з автівок все нові й нові коробки, а очі волонтерів світилися від щастя. Пані Катерина, дивлячись на все побачене сказала:Таким є наше майбутнє. З такими дітьми ми разом є тим міцним тилом для наших захисників. Дітям каратистам і їхнім батькам волонтери подякували за таке добре виховання. Спортсменів пригостили смачними голубцями та тортиком їз кавою і чаєм.




 

 

 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Гадзіковська

    Божого благословення Вам і здоров'я!

keyboard_arrow_up