Спілкування з воїном: у ліцей №1 відбулася зустріч з учасником бойових дій України Віктором Рибінським

Спілкування з воїном: у ліцей №1 відбулася зустріч з учасником бойових дій України Віктором Рибінським
  • Днями у закладі освіти Ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка міста Козятин відбулась зустріч старшокласників з учасником бойових дій України, що воював на Бахмутському напрямку, командиром ІІ стрілецької роти ТРО Віктором Рибінським.
  • Захід присвячений пам'яті героїв Крут

Як пише Ніла Марченко у групу Ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка - м. Козятин, пригадали історію та значення учасників бою під Крутами, бібліотекар презентувала тематичну виставку книг, учениця 10-Б класу Федорук Ангеліна, декламувала вірш-присвяту пам'яті героїв минулого та сучасності.

— Найзворушливішим моментом було живе спілкування з воїном, що боронив рідну землю, його емоції, поради та урок патріотизму молодому поколінню. Нагадаємо вшанування героїв важлива частина нашої національної пам’яті, яка нагадує, що державність без армії неможлива. Все буде Україна! — йдеться у дописі

Відео дня

Нагадаємо нещодавно у п'ятому ліцеї відбулася зустріч з вчителем, захисником Олексієм Стойко

Додамо:

  • Козятинчанин Олександр Шумський, який захищає нашу неньку-Україну від ворога відвідав діток ліцею #5 Козятинської міської ради, які присилали допомогу в зону бойових дій.
  •  А у грудні минулого року учням 3-А класу Ліцею №1 імені Тараса Шевченка передали стяг з Бахмуту, де воїни ЗСУ відновлюють цілісність та незалежність нашої рідної неньки-України

Читайте також:

Козятинчанин Дмитро Фінашин візьме участь у заходах Ukrainian Week у Вашингтоні

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up