Слово лікаря: Лазня лікує або з легким паром!

Слово лікаря: Лазня лікує або з легким паром!
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Лист до редакції «RIA-Козятин»

Чим же так цінна і притягувальна лазня? Вона — загартовує, відновлює сили. Підвищує настрій, зменшує залишкову вагу. Допомагає вилікуватися від багатьох захворювань (грип, ГРВІ, запалення бронхів, легень). Виправляє недолік руху для людей сидячих посад. Підвищує захисну (антимікробну) дію шкіри. Позитивно діє на захисні сили тіла людини.

Я, особисто, при відвідуванні лазні дихаю повітрям морської солі. Роблю це так — беру жмені морської солі (великозернистої) в марлеву торбинку, накладаю на ніс і дихаю. Термін дихання — 5-6 хвилин. Дві-три хвилини перерва і продовжую 4-5 хвилин. І так роблю тричі. Це дуже корисно. Дихаю морським повітрям. Все геніальне, просто!

Відео дня

Але, на жаль, міська лазня в Козятині не працює. Мені, як голові первинної організації ветеранів залізничної сан-епід станції часто запитують мешканці нашого міста Козятин — «Коли по-справжньому запрацює лазня в нашому місті?» Поставлене питання. А що далі?

Питання роботи міської лазні дуже хвилює мешканців нашого міста. Воно обговорюється між громадянами, під час слухань, які останнім часом стали, на жаль, рідкістю. Зрушень ніяких!

Мені здається, що це питання варто обговорити на круглому столі з участю мешканців міста, а лазню повернути в комунальну власність. І зробити у ній належний ремонт, підтримати фінансово.

Від імені мешканців міста Козятин питаю — чому ми маємо їздити в лазню Бердичева, Вінниці, Калинівки, коли така будівля є в Козятині?

Велике прохання до нашої влади, особисто до голови міста Олександра Пузира, повернути лазню місту, якщо такий орендар-господар не може організувати її роботу.

Ветеран праці Іван Смолич

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up