Шукають Владиславу Грабович. Дівчина зникла чотири дні тому

Шукають Владиславу Грабович. Дівчина зникла чотири дні тому

Поліція розшукує вінничанку, студентку Львівського коледжу, яка зникла 4 дні тому

З 16 січня 2021 року поліція розшукує 20-річну студентку зі Жмеринки – Владиславу Грабович. Ввечері в суботу рідні втратили з нею зв’язок і з тих пір про її місцеперебування нічого невідомо.

Як повідомляє Вінницька хвиля, Шевченківським відділом поліції Львова встановлюється місцеперебування безвісти зниклої дівчини.

Відео дня

Дівчина родом зі Жмеринки Вінницької області та тимчасово проживає у Львові у гуртожитку екологічного коледжу. Вона перестала виходити на зв’язок близько 21:00 16 січня. Наразі дівчина відсутня і за місцем свого тимчасового проживання.

У поліції звертаються до всіх, хто бачив цю дівчину чи знає щось про її місцеперебування, з проханням повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 0969410917. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Чи залишиться козятинський танк на своєму місці? 10:13 Виборов право на присвоєння звання кандидата у майстри спорту та здобув золото на Чемпіонаті України 09:15 Вікна: як обрати і де купувати? (Новини компаній) 09:12 Сьогодні День вишиванки: цікаві факти та програма заходів для козятинців Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 08:13 Погодинні відключення світла на Вінниччині: дивіться попередній перелік черг для Козятинщини 20:39 Наш захисник Олесь Берт отримав в бою важкі поранення. Потрібна фінансова допомога 17:24 На «Талимонівці» хотіли зґвалтувати неповнолітню козятинчанку 16:48 Ліжко, матрац, подушка, ковдра: у Козятині переселенці отримали спальний набір 14:00 Просять присвоїти звання Героя України (посмертно) Анатолію Грішину 12:10 Живий коридор для Героя: у Козятині прощатимуться з Максимом Корнійчуком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up