Що не день то нові рекорди

Що не день то нові рекорди
  • Минулого тижня легкоатлети Козятинської дитячо-юнацької спортивної школи стали учасниками трьох турнірів. 7-8-го вересня вони змагалися на чемпіонаті Вінницької обл. 10-го числа у Білій Церкві на відкритій першості Київщини та 12 вересня у рідних стінах Козятинської ДЮСШ

На всіх трьох турнірах козятинські легкоатлети не тільки показали хороші результати, а й стали в багатьох видах призерами і переможцями. У Вінниці з особистим рекордом 150 см стрибнула у висоту Софія Киричишина. Такий результат дав їй перше місце і золоту медаль. Також спортсменка стала переможницею з бігу на 100 м. з/перешкодами і стрибків у довжину, а в штовханні ядра посіла третє місце. Софія Попіякова стрибнула в висоту на 140 см і посіла друге місце серед дівчат 11–12 років.  Серед дівчат 14 та 15- років перше місце в стрибках у висоту зайняла Уляна Лакійчук її результат 155 см. Другу сходинку посіла Дар’я Переверзова. Також Дар’я зайняла третє місце з бігу на 100 м. з/перешкодами. Серед юнаків 14–15 років перше місце зайняв Ілля Бейзак. Хлопець подолав планку на 165 см. Серед молодших спортсменів з особистим рекордом 150 см перше місце посів Юрій Хилюк. За результатами у Вінниці тренер команди Володимир Галицький відмітив Анну Шарун яка прогресує і встановила на змаганнях особистий рекорд 125 см. 

У Білій Церкві змагалися легкоатлети 2004-2007 р.н. Серед старших спортсменів з бігу на 110 метрів з/б переміг Владислав Поліщук, а Софія Киричишина в своїй віковій категорії була першою на стометрівці з бар’єрами. Другою в цьому виді програми була Дар’я Переверзова. Наші дівчата у стрибках у висоту зайняли весь п’єдестал. Уляна Лакійчук з результатом 160 см стала чемпіонкою змагань. Софія Киричишина з результатом 150 срібний призер, а Дар’я Переверзова з таким же результатом поступилася другим місцем лише за кількістю спроб. 

Серед Юнаків 2006-2007 р.н. з особистим рекордом 180 см 1 місце посів Ілля Бейзак. срібна нагорода з результатом 165 см у Олексія Лясковця 

Відео дня

Серед старших спортсменів з результатом 180 см переміг Владислав Поліщук Максим Хилюк з результатом 170 см. став володарем бронзової нагороди. Переможці та призери у всіх вікових категоріях були нагороджені медалями, грамотами за зайняте місце і цінними подарунками.

В Козятині в залі КДЮСШ основна увага була прикута до спортсменів які будуть прославляти Козятин  на чемпіонат України з легкої атлетики який відбудеться 17 вересня у Львові. Для здорової спортивної конкуренції в КДЮСШ були запрошені спортсмени Бердичева. Відмінні результати в рідних стінах в стрибках у висоту показали Владислав Поліщук(190) та Софія Попіякова (145) особистий рекорд. Неабияка увага була до молодих тільки починаючим тренування КДЮСШ—звідки роблять свої перші кроки спортсмени у великий спорт. Переможці та призери змагань у всіх трьох вікових категоріях були нагороджені медалями, грамотами та грамотами за зайняте місце.

До нових зустрічей сказали у Козятинській спортивній школі

Грамоти та солодощі: до Дня фізичної культури у козятинській КДЮСШ провели змагання
Техніка, навички та швидкість: у Самгородку дітей вчили основ ножового фехтування
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up