Режим онлайн: як працює зі споживачами «Вінницягаз»

Режим онлайн: як працює зі споживачами «Вінницягаз»

Через обмеження, пов’язані з карантином, з 16 березня по 3 квітня Центри обслуговування клієнтів АТ "Вінницягаз" перейшли в режим роботи онлайн. Щоб не виходити з дому, споживачі газу можуть вирішувати свої газові питання за допомогою дистанційних сервісів компанії.

В період карантину всі консультації фахівці Центрів обслуговування клієнтів «Вінницягаз» надаватимуть за телефонами Контакт-центру: 067-01-10-104, (0432) 509-104.  

Оплата комунальних послуг для багатьох людей залишається приводом для виходу з дому. Однак,  в Україні вже давно існують комунальні сервіси, з якими можна взаємодіяти повністю онлайн, не виходячи з дому. Наприклад, єдиний сервіс для споживачів газу 104.ua. З його допомогою можна передати показання лічильника, переглянути свій баланс, історію споживання та оплат, завантажити рахунок та сплатити онлайн за газ та його доставку. Усе це можна зробити у зручний для вас час та зі зручного місця.

Відео дня

Нагадаємо, що з 1 по 5 число кожного місяця споживачі газу мають передати показання газових лічильників за попередній місяць. Сплатити постачальнику за газ як товар необхідно впродовж 5 днів з дня отримання рахунку або до 10 числа місяця, наступного за розрахунковим, при оплаті за абоненською книжкою. Плата за доставку газу здійснюється до 20 числа звітного місяця (тобто за березень до 20 березня). Усе це можна зробити дистанційно, за допомогою мобільного телефону чи комп’ютера.

Особистим кабінетом на 104.ua користуються 150 тисяч споживачів газу Вінниччини та 2,7 млн домогосподарств по всій Україні.

Відтепер спрощено реєстрацію на сайті 104.ua. Для експрес реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua достатньо зателефонувати з мобільного телефону до контакт-центру АТ «Вінницягаз» за тел. 067-01-10-104 і назвати свій особовий рахунок. Після цього Особистий кабінет для вас буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта. Логіном є номер мобільного телефону споживача.

Для входу в кабінет достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, а на сайті ввести логін і пароль.

«Ми екстрено розробили експрес-реєстрацію. Наші клієнти можуть використовувати онлайн-сервіси для споживачів природного газу, щоб не наражати себе на небезпеку. Це просто та зручно.» - говорить керівник клієнтського сервісу АТ «Вінницягаз» Алла Гнатюк.

Крім Особистого кабінету на сайті 104.ua, вирішити газові справи споживач може також за допомогою інших мобільних онлайн-помічників - мобільних додатків 104Mobile для Android та 104Mobile Light для iOS, чат-ботів 7104ua у Viber та Telegram. Перевагою цих мобільних сервісів є можливість обслуговування кількох особових рахунків на одному акаунті.

Довідка. Основною сферою діяльності АТ «Вінницягаз» є розподіл природного газу. На сьогодні рівень газифікації Вінниччини становить 54 %. Природний газ отримують майже 453 тис. сімей і 4,3 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги розподілу становлять  637 088,93 тис. кубометрів природного газу на рік. АТ «Вінницягаз» входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 92 мільйони гривень. За додатковою інформацією звертатися до Начальника управління зовнішніх комунікацій Логінової Лариси Григорівни +38 0432 27 80 92, +38 067 433 22 89, e-mail: [email protected]

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up