Пшенична та ячмінна крупи: пиківчани дякують за благодійну допомогу

Пшенична та ячмінна крупи: пиківчани дякують за благодійну допомогу
  • Днями у Пиковецькому старостинському окрузі завершили видачу благодійної допомоги у вигляді додаткових наборів ячмінної та пшеничної крупи, які надавали з Громадського об'єднання «Поклик серця»
  • Пиківчани висловлюють свою вдячність 

Як повідомляє на сторінці Життя Пиковець Олена Борчаківська, вже вдруге від релігійної громади, церкви «Назарян» привезли допомогу людям. Така благодійність в наш час дуже необхідна, а саме менш захищеним верствам населення.

— Від жителів сіл, від себе особисто Пиковецький старостинський округ висловлює подяку за Ваше добре серце ГО «Поклик серця», релігійної громади церкви «Назарян», а особливо пастирю Сергію Онофрійчуку.  Слова вдячності висловлюються від громади та від старости села керівнику фермерського господарства Агро-Нива «Щедрий колос» Чернію Вадиму та Чернію Валерію за їхню активно життєву позицію та здійснення перевезення благодійної допомоги жителям сіл Пиковець та Пустоха.

Відео дня

Нагадаємо:

  • Виконком Козятинської міської ради прийняв рішення про видачу продуктових наборів пенсіонерам за віком.
  • Видача проводиться при наявності оригінала паспорта отримувача та при неможливості самостійно отримати, паспорта уповноваженої особи.

Додамо: у Козятині для переселенців видаватимуть гарячі обіди

Читайте також:

За продуктовими наборами козятинчани стоять в черзі по кілька годин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up