"Пролісок" готується: чиновники перевіряли безпеку оздоровчого табору

"Пролісок" готується: чиновники перевіряли безпеку оздоровчого табору

3 червня на базі районного комунального закладу оздоровлення та відпочинку «Пролісок» у Йосипівці відбулось виїзне засідання районного оперативного штабу з координації проведення оздоровчої кампанії 2019 року

— Було  обговорено питання проведення літньої оздоровчої кампанії, зокрема готовність Козятинського РК ЗОВ «Пролісок» до початку нового сезону, активізації роботи з батьками, директорами шкіл, підприємствами, установами та організаціями у напрямку популяризації відпочинку дітей у таборі та забезпечення його наповненості, — йдеться на сайті козятинської РДА.

Оперативний штаб окреслено чіткий план завдань, для того, щоб првести якісну підготовку закладу до початку роботи. В найближчі дні заплановано проведення благоустрою території табору із залученням державних службовців.

Відео дня

Також, головний спеціаліст сектору молоді та спорту  райдержадміністрації Ольга Шклярська поінформувала,  що у 2019 році за рахунок коштів районного бюджету, а також коштів бюджетів сільських, селищних рад та Глухівецької ОТГ в закладі  має бути  оздоровлено близько 160  дітей  пільгової категорії.

Нагадаємо:

Дитячий оздоровчий табір «Пролісок» запрошує дітей на літній відпочинок
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up