Дитячий оздоровчий табір «Пролісок» запрошує дітей на літній відпочинок

Дитячий оздоровчий табір «Пролісок» запрошує дітей на літній відпочинок

На вулиці травень,  а отже, зовсім скоро пролунає останній дзвінок для учнів.

Увесь навчальний рік вони сиділи у школі за партами, а вдома – найчастіше за монітором комп’ютера або в екрані свого телефону.

         Зараз у наших дітей пріоритетним є не активний відпочинок на свіжому повітрі, а пасивне проведення дозвілля у товаристві гаджетів, ще й у закритому приміщенні. Тому для батьків саме час задуматись про оздоровлення та цікавий літній відпочинок для своїх чад. Психологи рекомендують обов’язкову зміну обстановки.

         Районний комунальний заклад оздоровлення та відпочинку «Пролісок» запрошує до себе усіх, хто прагне багатьох різноманітних розваг, мріє про живе спілкування, бажає постійно чути не тільки сучасну музику, а й звуки живої природи, планує брати участь у спортивних змаганнях, вивчити нові танцювальні масовки та стати учасником казкових пригод, містичних історій, спробувати себе у ролі моделі для створення нових зачісок, стильного одягу та «body art».  

Відео дня

         «Пролісок» дарує не тільки чисте лісове повітря, поряд є озеро, а ще збираємо суниці, спостерігаємо за сірими чаплями (представниками Червоної книги), що мають свою колонію поряд із дитячими будиночками.

         Адміністрація табору чекає не тільки своїх «пролісян» (тих, хто уже не один рік має за правило – три тижні відпочинку у рідних стінах), а й тих, хто бажає знайти собі нових друзів - обіцяємо незабутні враження від відпочинку.

Затишні будиночки, охайні алейки, ігрові та спортивні майданчики, аерохокей, більярд, теніс, футбол та волейбол,  весела музика, шалені розваги, смачне та вітамінізоване меню, а найголовніше – доброзичливі та досвідчені вожаті – ось неповний перелік того, що отримають ваші діти!

За путівками до табору звертатись: відділ освіти, сектор молоді та спорту, відділ культури та туризму Козятинської райдержадміністрації, сільські ради та за місцем роботи,сільгосппідприємств.

 

Зміни: І зміна  - 15.06.-05.07.

            ІІ зміна  -  08.07.-28.07.

Вартість путівки 5500 грн. або 262 грн. за добу.

Додаткова інформація за телефонами: 

(097)-562-40-22,(063)-775-89-12 директор Бортник Олександр Анатолійович

Читайте також про:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up