Посадовця з «Вінницяобленерго» взяли на хабарі

Посадовця з «Вінницяобленерго» взяли на хабарі
  • Слідчі поліції задокументували отримання хабара директором одного із структурних підрозділів АТ «Вінницяобленерго»
  • Про це повідомляють на сайті Національної поліції Вінницької області

Днями, слідчі поліції спільно з працівниками УСБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва Бершадської місцевої прокуратури затримали посадовця під час отримання 6500 грн хабара за погодження дозволу про підключення до трифазної електромережі.

За словами начальника Відділу поліції N1 Гайсинського районного управління поліції Віктора Піруса, неправомірну вигоду чиновник вимагав у мешканця Бершадського району за підключення його приватного помешкання до електромережі.

Відео дня

Передача коштів відбулась в службовому кабінеті, де посадовець проводив особистий прийом громадян.

Злочинні дії зловмисника задокументовано в межах відкритого кримінального провадження за ч.4 ст.368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Службовця затримано в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Обдурила листоноша, обікрали пацієнтку ЦРЛ, побив знайомий: ми дізналися куди викликали поліцію протягом минулого тижня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up