Поляк наліпив на авто українців наклейки з Бандерою і отримав тюремний термін: фото

Поляк наліпив на авто українців наклейки з Бандерою і отримав тюремний термін: фото

15 квітня 2018, неділя, 22:07 | Джерело: http://glavred.info/
Обвинувачений назвав свої дії "освітньо-історичної акцією".

Поляк "прикрасив" автомобіль подружньої пари з України Фото: ukraincy.wm.pl У Польщі суд засудив до 6 місяців ув'язнення і 24 годинах неоплачуваних суспільно корисних робіт місцевого жителя Роберта Д., який визнаний винним в умисному псуванні автомобіля подружньої пари з України.
Як повідомляє видання Gazeta Olsztynska, поляк приліпив на автомобіль українців наклейки із зображенням Степана Бандери та з написом: "УПА-українські вбивці".

Постраждалі подали заяву в жовтні 2016 року. З тих пір проводилося розслідування, в результаті якого в будинку громадянина Польщі під час обшуку були знайдені аналогічні наклейки.

На думку суду, обвинувачений, розміщуючи наклейки на авто образив українців публічно і порушив їх право на добре ім'я. Поляк у відповідь заявив, що це було не хуліганство або прояв неповага, а "освітньо-історична акція".

Відео дня

Фото: ukraincy.wm.pl
У виданні зазначають, що постраждала сімейна пара з України вже протягом довгого часу живе і працює на території Польщі.

Нагадаємо, в Польщі відмовилися захищати сім'ю українців, які голосували за відділення Донбасу. За оприлюдненими даними, влада країни не має наміру давати їм статус біженців і хочуть депортувати в Україну - через голосування на горезвісному "референдумі".

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up