Поліція, як поліція— знайшли, хто вкрав. Спрацювали!

Поліція, як поліція— знайшли, хто вкрав. Спрацювали!

В діда з тяжко хворою дружиною вкрали дев'ять качок в селі Махнівка. Поліцію критикували за бездіяльність, але виявилось, що вони проявили професіоналізм.Особа, що скоїла злочин, встановлена на попередньому слідстві, вину визнала тим не менше визначатиметься сьогодні на суді.

Подяка від потерпілого поліцейським, що розкрили злочин. Але все визначить суд, куди запросили нас, журналістів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Влад Лісовий

    Суд перенесли.На 23 травня.Не приїхав обвинувачений.Запив, захворів, забив болт.Небуло г8рошей на білет. Є багато вверсій.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up